Σε ακρόαση από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) θα κληθούν και οι εκπρόσωποι του ΣΚΑΪ λόγω καταγγελιών πολιτών για το τηλεοπτικό ριάλιτι «Power of Love». Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη είχαν κληθεί από το συμβούλιο εκπρόσωποι του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 μετά από καταγγελίες πολιτών για το περιεχόμενο, την ώρα προβολής, αλλά και την ειδική σήμανση του ριάλιτι «Game of Love».
 
Επιπλέον, στην περίπτωση του ΑΝΤ1 εμπλέκεται και η Εισαγγελία Πρωτοδικών εξετάζοντας το ενδεχόμενο να έχει διαπραχθεί η αξιόποινη πράξη της παράβασης του νόμου περί άσεμνου υλικού, ενώ ταυτόχρονα διερευνάται τυχόν ποινικές ευθύνες τόσο των υπευθύνων του καναλιού όσο και των αρμόδιων στελεχών του ΕΣΡ. Σημειώνεται ότι οι καταγγελίες για το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 ξεπέρασαν τις 150, ενώ για το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ είναι λιγότερες, όπως αναφέρει το News24/7.
 
Στην απολογία τους προς το ΕΣΡ οι εκπρόσωποι του ΑΝΤ1 υποστήριξαν ότι πρόκειται για ένα «παιχνίδι παραπλάνησής και όχι αποπλάνησης», και πως υπάρχει αυστηρή σήμανση κατά τη διάρκεια μετάδοσης του (21:00). Ο τηλεοπτικός σταθμός πρόκειται να καταθέσει υπόμνημα, μέχρι τις 29 Μαΐου, με επιχειρήματα για το εν λόγω πρόγραμμα, ενώ στη συνέχεια αναμένεται η απόφαση της ολομέλειας του ΕΣΡ.