Τα καινούρια προωθητικά τσαμασίρια του TPP είναι κούπες και τσάντες πολλαπλών χρήσεων με σχέδιο που παραχώρησε για να μας στηρίξει ο σκιτσογράφος του Guardian, Tom Gauld. Για να πάτε με την τσάντα σας στο super market και να θέλουν όλοι να εγκαταλείψουν τη συστημική ενημέρωση. Επίσης, έχουμε αναμνηστικές μπλούζες της συναυλίας, το βιβλίο του Κωνσταντίνου Πουλή, «Φόρο στους ρακοσυλλέκτες» και βεβαίως τις κλασικές κούπες με το λογότυπο του TPP.

Για να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας και να ενισχύσετε το ThePressProject, στείλτε μας ένα email στο [email protected] με τίτλο «SHOP», γράψτε μας τι και πόσα θέλετε και θα συνεννοηθούμε για τις λεπτομέρειες και τον τρόπο παράδοσης. Αν είστε πιο κοντά, μπορείτε να περάσετε μια βόλτα από τα γραφεία μας, Κοδράτου 21 στο Μεταξουργείο, να σας κεράσουμε δωρεάν νερό στις θρυλικές κούπες και να σας βάλουμε με το ζόρι στο ραδιοφωνικό στούντιο.

Και φυσικά, μην αμελείτε τη συνδρομή σας στο ThePressProject, με πάγια εντολή, ακόμα και των 5 ευρώ το μήνα, ή αν δεν το έχετε ήδη κάνει, γραφτείτε συνδρομητές κι ενισχύστε την προσπάθειά μας.


Η Ντίνα Σωτηριάδη και η Χριστίνα Σβανά από την εκπομπή Ladies' Thirst σβήνουν τη δίψα τους με κούπες TPP