Μιλώντας την Πέμπτη στον ραδιοφωνικό σταθμό «24/7» ο Δ. Παπαδημούλης υποστήριξε ότι «όποιος τα βάζει με τη συμφωνία των Πρεσπών τα βάζει με τον Τσίπρα», παρά το ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και κυβερνητικός εταίρος, Πάνος Καμμένος, έχει ταχθεί ξεκάθαρα κατά της συμφωνίας.

Έπλεξε το εγκώμιο του Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας ότι η δήλωση του μετά την παραίτηση Κοτζιά δίνει μήνυμα στον Π. Καμμένο. «Η δήλωση του πρωθυπουργού μετά την παραίτηση Κοτζιά και η ταχύτητα με την οποία αντέδρασε με ηγετική πυγμή έχει σαφή μηνύματα για τον Καμμένο. Όποιος τα βάζει με τη συμφωνία των Πρεσπών τα βάζει με τον Τσίπρα».

Αναφερόμενος στην παραίτηση του Νίκου Κοτζιά, δήλωσε ότι είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη που δεν αναμενόταν, αλλά η ανάληψη των χρεών του ΥΠΕΞ από τον πρωθυπουργό δίνει σήμα σταθερότητας της κυβέρνησης. Εκτίμησε ότι ο Π. Καμμένος θα στηρίξει την κυβέρνηση, ενώ σχετικά με τις δηλώσεις για τις αμερικανικές βάσεις και το εναλλακτικό σχέδιο της συμφωνίας των Πρεσπών, δήλωσε ότι ο Π. Καμμένος τοποθετήθηκε ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ και όχι ως υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Δεν είναι ευχάριστη εξέλιξη, ούτε αναμενόμενη. Γιατί ο Ν. Κοτζιάς είχε ενεργό ρόλο στη συμφωνία των Πρεσπών. Το γεγονός ότι ανέλαβε τη θέση του ΥΠΕΞ ο πρωθυπουργός δίνει σήμα σταθερότητας και συνέχειας. Είμαι βέβαιος ότι ο Π. Καμμένος δεν θα διευκολύνει τα σχέδια του κ. Μητσοτάκη και θα σεβαστεί το θεσμικό του ρόλο. Τους επόμενους μήνες δεν θα διακινδυνευθεί η σταθερότητα. Σέβομαι τον κ. Κοτζιά, είχε επιτυχημένη θητεία, δεν υπάρχει αμφιβολία για την άψογη διαχείριση των μυστικών κονδυλίων. Ο πρωθυπουργός υπενθύθμισε τη θεσική ευθύνη όλων των υπουργών που οφείλουν να εκφράζουν την κυβερνητική θέση. Ο κ. Καμμένος στις ΗΠΑ δεν πήγε ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ αλλά ως ΥΠΑΜ»