Εδώ και λίγο παραπάνω από έναν μήνα, το TPP έχει αλλάξει νομική μορφή, πλατφόρμα μελών και τραπεζικούς λογαριασμούς. Αυτό σήμαίνει ότι θα πρέπει όλα τα μέλη των 1101 να μεταφέρουν τις συνδρομές τους στους καινούριους λογαριασμούς, που θα βρείτε κατά την εγγραφή σας.

Γνωρίζαμε εξαρχής ότι αυτή θα ήταν μια χρονοβόρα διαδικασία, ωστόσο σας παρακαλούμε να την ολοκληρώσετε το συντομότερο. Μπορείτε άλλωστε να διατηρήσετε την ίδια ημερομηνία πληρωμής, ώστε να μην πληρώσετε δύο φορές.

Αυτήν τη στιγμή υπολογίζουμε ότι σχεδόν 100 μέλη δεν έχουν αλλάξει τις τραπεζικές συνδρομές τους και σε συνδυασμό με αυτά περίπου άλλα 100) που δεν έχουν μεριμνήσει ώστε να ολοκληρώσουν την πληρωμή ή αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα, μας κάνουν ένα πολύ υπολογίσιμο μέγεθος (άνω των 1.500 ευρώ). Σας καλούμε λοιπόν:

Να μεταφέρετε τις συνδρομές σας στους καινούριους λογαριασμούς.
Οι προσωπικοί λογαριασμοί σε Πειραιώς, Alpha και Εθνική παύουν να ισχύουν και οι καινούριοι είναι στο όνομα The Press Project IKE.

Να μεριμνήσετε για την ολοκλήρωση της συνδρομής. Αυτό δεν απευθύνεται σε όσους ήδη έχουν βάλει προκαθορισμένη, μελλοντική ημερομηνία πληρωμής στις νέες τους συνδρομές.

Υπάρχουν όμως και μερικές δεκάδες μέλη στις εγγραφές των οποίων η πληρωμή εκκρεμμεί. Πρόκειται για εγγραφές ακόμα και του Σεπτεμβρίου που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, ή συνδρομές Paypal πολλών ημερών όπου η πληρωμή εκκρεμμεί (και σταδιακά το σύστημα τις εμφανίζει ως ακυρωμένες)

Να μεριμνήσετε η συνδρομή σας να είναι με πάγια εντολή, ώστε να γίνεται αυτόματα η πληρωμή κάθε μήνα. Αυτό υπενθυμίζεται κυρίως στα νέα μέλη (που είναι πολλά και σας ευχαριστούμε) και το αναφέρουμε για να μην αντιμετωπίσουμε κάποιο μελλοντικό πρόβλημα.

Αν αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα, στείλτε μας ένα email στο [email protected]. Έχουμε δει περιπτώσεις όπου κάποιος/α προσπαθεί επανειλημμένα να εγγραφεί, χωρίς αποτέλεσμα (ίσως ήδη να σας έχουμε στείλει ένα σχετικό email)

Η διαδικασία για την εγγραφή και την ολοκλήρωση της συνδρομής είναι η εξής:

  • Γράφεστε στην πλατφόρμα (από εδώ) και μετά την επιλογή χρόνου και ποσού, βάζετε τα στοιχεία σας κι επιλέγετε στη δεξιά στήλη τον τρόπο πληρωμής.
  • Όταν ολοκληρώσετε την εγγραφή σας θα σας εμφανιστεί το Paypal ή ο τραπεζικός λογαριασμός, στον οποίον, θα καταθέσετε την πάγια εντολή σας, είτε μέσω ebanking είτε από το γκισέ της τράπεζάς σας.
  • Στην αιτιολογία της πάγιας εντολής θα πρέπει να γράψετε είτε τον αριθμό παραγγελίας που θα σας σταλεί αυτόματα με μέιλ, ή το όνομά σας, για να μπορέσουμε να ταυτοποιήσουμε την πληρωμή.

Φυσικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη συνδρομή σας του Νοεμβρίου, αν έχετε ήδη πληρώσει, ούτε σας ζητούμε να πληρώσετε δύο φορές. Μπορείτε να κάνετε κανονικά την εγγραφή σας και αφού ολοκληρωθεί, απλώς να αλλάξετε τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίον θα κατευθύνεται η πάγια εντολή, κρατώντας την ίδια ημερομηνία, δηλαδή η επόμενη πληρωμή να γίνει κανονικά τον Δεκέμβριο.

Σας ευχαριστούμε και πάλι για την υποστήριξη και σας ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία.