Οι συνδρομές που έχουμε σε αναμονή είναι ένα σημαντικό κομμάτι των μηνιαίων συνδρομών του TPP (πάνω από 120 μέλη δεν έχουν ενεργοποιήσει ακόμα την καινούρια τους συνδρομή). Σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε ώστε, αν θέλετε να στηρίζετε κάθε μήνα την ανεξάρτητη δημοσιογραφία, να ολοκληρώσετε την πάγια εντολή σας, για να μπορούμε να καταρτίζουμε καλύτερα τον μηνιαίο προϋπολογισμό μας.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσατε κάποια τεχνικό πρόβλημα ή δεν μπορείτε να βρείτε τον σχετικό τραπεζικό λογαριασμό, σας καλούμε να μας το γνωστοποιήσετε σε αυτό το email ([email protected]) ώστε να το επιλύσουμε.

Παρακαλούμε επίσης τα μέλη μας να μεριμνήσουν ώστε η μηνιαία τους συνδρομή να είναι πάγια. Ήδη, μόλις σε δύο μήνες μετά το ξεκίνημα της καινούργιας πλατφόρμας, βλέπουμε ότι περίπου 30 συνδρομές δεν ανανεώθηκαν για 2η φόρα, μολονότι δεν έχουμε διαγραφές. Αυτό σημαίνει ότι οι συνδρομές αυτές δεν έχουν γίνει μέσω πάγιας εντολής, είτε μέσω internet banking είτε στο γκίσε της τράπεζας. Παράλληλα, έχουμε και μερικές συνδρομές μέσω paypal που δεν ολοκληρώνονται.

Και τέλος, η κλασική πλέον έκκληση για αλλαγή των τραπεζικών συνδρομών. Υπάρχουν ακόμα μερικές δεκάδες μέλη που βάζουν τη συνδρομή τους στους παλιούς τραπεζικούς λογαριασμούς και δεν έχουν κάνει τη μετάβαση στους καινούριους, μέσω της νέας πλατφόρμας. Ελπίζουμε ότι μέσα στον Δεκέμβριο η διαδικασία αυτή θα ολοκληρωθεί.

Εμείς από την πλευρά μας, προσπαθούμε καθημερινά ώστε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, υπηρετώντας μόνο το δικαίωμα του πολίτη να γνωρίζει και βασιζόμενοι στο μόνο χρηματοδοτικό μοντέλο που μπορεί να διασφαλίσει την ανεξάρτητη, ποιοτική ενημέρωση. Την χρηματοδότηση μόνο από τους αναγνώστες. Σχεδιάζουμε μάλιστα ήδη, τα επόμενα βήματα του TPP το 2019 και φιλοδοξούμε ότι, αν οι αναγνώστες που εμπιστεύονται και εκτιμούν το μέσο το στηρίξουν έμπρακτα, σε λίγο καιρό θα μιλάμε με διαφορετικά δεδομένα και περισσότερα χαμόγελα.

Γιατί η ανεξάρτητη ενημέρωση είναι ένα αγαθό που κοστίζει λίγα ευρώ κάθε μήνα και όταν δεν το κάνεις εσύ, το κάνει κάποιος άλλος, με τον οποίον δεν έχετε τα ίδια συμφέροντα.