Σε αρκετές περιπτώσεις έχουμε αναγνώστες που ενώ θέλουν να στηρίξουν οικονομικά το εγχείρημα του ThePressProject, προβληματίζονται διότι δεν διευκολύνονται από τις υπάρχουσες δυνατότητες. Προσθέσαμε λοιπόν ακόμη μία. Σας υπενθυμίζουμε με αυτή την ευκαιρία ότι το TPP είναι ανεξάρτητο και αυτοχρηματοδοτούμενο εγχείρημα, που προσφέρει αδέσμευτη ενημέρωση με επαγγελματικούς όρους.

Αυτό σημαίνει ότι ενώ είναι προφανώς εφικτό σήμερα να γράφει οποιοσδήποτε τη γνώμη του στο διαδίκτυο με ελευθερία, είναι πολύ δύσκολο (πιστέψτε μας) να βρεθεί ένα Μέσο που να τηρεί επαγγελματικές προδιαγραφές, να πληρώνει μισθούς, ασφάλιση και ενοίκια, για να συντηρεί δημοσιογράφους που εκφράζονται ελεύθερα.

Αυτό το Μέσο είναι το ThePressProject, χάρη στους συνδρομητές που έχουμε μέχρι σήμερα. Όσοι είστε σταθεροί αναγνώστες και δεν μας στηρίζετε οικονομικά, μπορείτε να μπείτε στην πλατφόρμα, να επιλέξετε το κουμπί «Δωρεά» και να κάνετε τώρα μία δωρεά με την κάρτα σας.

Υ.Γ. Η κάρτα που θα δείτε δεν υποστηρίζει την επαναλαμβανόμενη πληρωμή. Μπορείτε όμως να κάνετε δωρεά ή μια ετήσια συνδρομή μέσω κάρτας. Η πάγια εντολή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας μπορεί να γίνει μέσω του PayPal. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή γραπτά, στο [email protected], αν θέλετε οδηγίες.

Μπαίνετε στη σελίδα υποστήριξης με ένα κλικ εδώ