Ο ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής στην τηλεόραση του ThePressProject

To ThePressProject ξεκίνησε το τηλεοπτικό του πρόγραμμα για τις εκλογές του 2019, φιλοξενώντας τον ευρωβουλευτής της ΛΑΕ, Νίκο Χουντή, σε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη για τα γεγονότα του 2015 και την πορεία της ΛΑΕ, τον θεσμό, τους περιορισμούς και τις δυνατότητες του Ευρωκοινοβουλίου, την ευρωπαϊκή Οδηγία για το Copyright, τα λόμπι που εδρεύουν στις Βρυξέλλες, την Συμφωνία των Πρεσπών και πολλά άλλα.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Αντώνης Ρέλλας στην τηλεόραση του ThePressProject

Συζητήσαμε με τον Α. Ρέλλα για την πολιτική σκηνή της χώρας, την απόφαση του να θέσει υποψηφιότητα για τις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ανάπηροι στην Ελλάδα. Μπορεί να μη μιλήσαμε πολύ για τα μνημόνια, αλλά ο Αντώνης Ρέλλας μετέφερε την εμπειρία και τη γνώση του για την καθημερινή ζωή στην Ελλάδα για έναν ανάπηρο καλλιτέχνη και ακτιβιστή, και τον κίνδυνο της ακροδεξιάς. Μιλήσαμε για την κατάθεσή του στη δίκη της Χρυσής Αυγής και τον ρόλο που παίζουν οι ακροδεξιές ιδέες στις προκαταλήψεις ενάντια στην αναπηρία και μιλήσαμε για το ανάπηρο σώμα όπως εμφανίζεται (ή δεν εμφανίζεται) στο θέατρο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας Νάσος Ηλιόπουλος στην τηλεόραση του ThePressProject

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργός Εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος, σε μία εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη για τις επιδιώξεις του σχετικά με τον δήμο της Αθήνας, τις βραχυχρόνιες μισθώσεις ακινήτων, τον τομέα της καθαριότητας και την ασφάλεια στην πόλη. Πέρα από τις επιδιώξεις του για τον δήμο της Αθήνας, μιλά για την πολιτική που ακολούθησε η κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια, τις αλλαγές που έφερε στα εργασιακά σε σχέση με τους προκατόχους της, τις αλλαγές ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ του 2014 και του 2019, την κεντρική πολιτική σκηνή και την άνοδο της ακροδεξιάς.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΜέΡΑ25 και ηθοποιός, Κλέων Γρηγοριάδης, έρχεται στην τηλεόραση του TPP, σε μία ζωηρή συνέντευξη για τους στόχους του ίδιου και του ΜέΡΑ25 στις επερχόμενες ευρωεκλογές, αλλά και για την ευρύτερη πολιτική σκηνή, για τη σχέση του με τον Γιάνη Βαρουφάκη, τη διαπραγμάτευση του 2015, το δημοψηφισμα και «όλες τις κοινωνικές ομάδες που είναι υπέρ του ναι», για τα κανάλια και τους εργολάβους που επί δεκαετίες νέμονται το δημόσιο χρήμα, για την Ευρώπη και την προχωρημένη αποδόμησή της από τη λιτότητα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος στο TPP

Ο Παύλος Γερουλάνος, επικεφαλής του συνδυασμού ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ, μίλησε στον Θάνο Καμήλαλη και τον Κωνσταντίνο Πουλή στην τηλεόραση του ThePressProject, για την υποψηφιότητά του και το «χρίσμα», δηλαδή πώς ήταν και πώς είναι σήμερα η κομματική υποστήριξη, τα Εξάρχεια και το πώς αντιλαμβάνεται την ανομία και την άνοδο της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές της Αθήνας. Tέλος, ανέλυσε τις προτάσεις του για τις «ενεργειακές κοινότητες», τα τοξικοεξαρτημένα άτομα και τις μειονότητες.

Ο Βασίλης Σωτηρόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι, στην τηλεόραση του TPP

Ο Μηνάς Κωνσταντίνου και ο Κωνσταντίνος Πουλής συζητούν με τον Βασίλη Σωτηρόπουλο, υποψήφιο ευρωβουλευτή με το Ποτάμι, για το Ποτάμι, την ευρωβουλή, τις ΛΟΑΤΚΙ υποψηφιότητες και τη μηντιακή εκπροσώπησή τους, την Οδηγία για τα Πνευματικά Δικαιώματα στο διαδίκτυο.

Η Μαριάνα Τσίχλη, υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής με την Ανυπότακτη Αττική, στο TPP

Ο Θάνος Καμήλαλης και ο Κωνσταντίνος Πουλής υποδέχονται στο στούντιο του TPP τη Μαριάνα Τσίχλη, υποψήφια περιφερειάρχη με την Ανυπότακτη Αττική. Συζητούν για το μνημονιακό πλαίσιο μέσα στο οποίο κινείται η αυτοδιοίκηση σήμερα, για τα φαραωνικά έργα που χρηματοδοτούνται από την περιφέρεια, όπως η «Αθηναϊκή Ριβιέρα» ή το «Γήπεδο Μελισσανίδη» και τη στάση της ΛΑΕ σε σχέση με τα συλλαλητήρια για το Μακεδονικό.

Ο Ηλίας Παπαδόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας, στην τηλεόραση του TPP

Ο Θάνος Καμήλαλης και ο Κωνσταντίνος Πουλής συζητούν με τον Ηλία Παπαδόπουλο, επικεφαλής του κινήματος «Δεν πληρώνω», που στις εκλογές συνεργάζεται με την Πλεύση Ελευθερίας. Ξεκινούν από το ίδιο το κίνημα «Δεν πληρώνω » και την πολιτική λογική της ανυπακοής, την πορεία τους μέχρι σήμερα και την κριτική που έχουν δεχτεί, και επεκτείνονται σε όλα τα επί μέρους πεδία που αφορούν το κίνημα: τις γερμανικές αποζημιώσεις, τη Siemens και τη διαγραφή του χρέους.

Ο Στάθης Γκότσης, υποψήφιος με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, στην τηλεόραση του TPP

Ο Ορέστης Βέλμαχος και ο Κωνσταντίνος Πουλής υποδέχονται τον Στάθη Γκότση, υποψήφιο με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική, και συζητούν για τη σχέση των Ελλήνων με τον πολιτισμό και τις επενδύσεις, το ΤΑΙΠΕΔ και τα αρχαία, την πολιτική συγκυρία και το πώς διαχειρίστηκε τους πόρους της η Περιφέρεια υπό τη σημερινή ηγεσία της.

H Κατερίνα Θανοπούλου, υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΛΑΕ στην τηλεόραση του TPP

Ο Θάνος Καμήλαλης και ο Κωνσταντίνος Πουλής υποδέχονται την Κατερίνα Θανοπούλου, πρώην αντιπεριφερειάρχη Αττικής και υποψήφια ευρωβουλευτή με τη ΛΑΕ για τα διδάγματα της εμπειρίας του 2015, τις πιθανές συνεργασίες, τον ρόλο και τους περιορισμούς του Ευρωκοινοβουλίου και το πολιτικό σκηνικό που διαμορφώνεται στην Ελλάδα σήμερα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, στο ραδιόφωνο του TPP

Ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΤΡΡ και συζήτησε με τους Ορέστη Βέλμαχο και Μηνά Κωνσταντίνου για το έργο που έχει κάνει στην Πάτρα τα τελευταία χρόνια, κόντρα στη βούληση της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Απάντησε για τον πόλεμο που δέχεται από τις υπόλοιπες παρατάξεις, υπογραμμίζοντας ότι τα όσα έχουν κάνει για να φροντίσουν τον λαό της Πάτρας «χαλάνε την πιάτσα» και είναι λογικό να συγκεντρώνουν τα πυρά όσων δεν επιθυμούν να ανοίγουν «χαραμάδες» για τη λαϊκή – εργατική τάξη.


Ο Θανάσης Γούναρης από το κόμμα Πειρατών στην τηλεόραση του TPP

Ο Κωνσταντίνος Πουλής και ο Μηνάς Κωνσταντίνου υποδέχονται τον Θανάση Γούναρη, πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος των Πειρατών για τις προτάσεις τους για έναν διαφορετικό τρόπο διακυβέρνησης, για το ελεύθερο διαδίκτυο, για την ανάγκη αντίστασης στις αντικοινωνικές πολιτικές και τις αναγκαίες συμπράξεις μεταξύ των πολιτών.

Ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στο TPP

Ο Ορέστης Βέλμαχος και ο Κωνσταντίνος Πουλής συζητούν με τον υποψήφιο με τη Λαϊκή Συσπείρωση και δημοτικό σύμβουλο Νίκο Σοφιανό για το ασφυκτικό πλαίσιο μέσα στο οποίο λαμβάνονται οι αποφάσεις στην Περιφέρεια, αλλά και τα περιθώρια δράσης που δίνονται μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Ο Νίκος Σοφιανός απαντά σε ερωτήσεις για τα Εξάρχεια, τους μετανάστες και τις προτάσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον δήμο.

«Απαλλαγή» από τα μεταλλεία:Ο υποψήφιος δήμαρχος Αριστοτέλη,Τόλης Παπαγεωργίου,στο ραδιόφωνο του TPP

Συνέντευξη Γιώργου Μητροβγένη (Μ.ΑΡΙ.Δ.Α) στο ΜηνΌρε του TPP

Συνέντευξη Μιχάλη Τρεμόπουλου στο ΜηνΌρε του TPP 20/5/19

H Σοφία Σακοράφα, ευρωβουλευτής του ΜΕΡΑ25, στην τηλεόραση του TPP

Ο Μηνάς Κωνσταντίνου και ο Κωνσταντίνος Πουλής συνομιλούν με τη Σοφία Σακοράφα, για τη δράση της στην Eυρωβουλή, τις προοπτικές της Ελλάδας και τις προτάσεις του ΜΕΡΑ25, την οδηγία για τα πνευματικά δικαιώματα, το «τέλος των μνημονίων» και την ευρωπαϊκή άνοιξη.

Η Κατερίνα Αναστασίου, επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚ Αυστρίας, στο ραδιόφωνο του ΤΡΡ

Η επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του Κομμουνιστικού Κόμματος Αυστρίας, Κατερίνα Αναστασίου, συζήτησε με τους Ορέστη Βέλμαχο και Μηνά Κωνσταντίνου για το κλίμα που επικρατεί στην Αυστρία στον απόηχο του σκανδάλου που οδήγησε στην πτώση της ακροδεξιάς κυβέρνησης. Μιλά για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, αλλά και για την αντικομμουνιστική προπαγάνδα που τους βάζει σοβαρά εμπόδια για το άνοιγμα στον λαό της χώρας.

Η Πόλη Ανάποδα – Δύναμη Ανατροπής στο ΜηνΌρε του TPP

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Σωτήρης Ζαριανόπουλος, στο ραδιόφωνο του TPP

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή, Κώστας Τουλγαρίδης, στο TPP

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή, Κώστας Τουλγαρίδης, συζητάει με τους Κωνσταντίνο Πουλή και Θάνο Καμήλαλη, στην τηλεόραση του TPP για το σχέδιο της παράταξής του για την διαχείριση των απορριμάτων, την ανάγκη απεγκλωβισμού από τους περιορισμούς που θέτει η Ε.Ε κι επηρεάζουν άμεσα την αυτοδιοίκηση και τους όρους του διαλόγου εντός της Αριστεράς.

Ο Πάνος Κουτσιανάς από το «Ασυμβίβαστο Ίλιον» στο ραδιόφωνο του ΤΡΡ

Ο Πάνος Κουτσιανάς, δημοτικός σύμβουλος στο Ίλιον, υποψήφιος δήμαρχος με τη δημοτική κίνηση «Ασυμβίβαστο ΙΛΙΟΝ» συζητά με τους Ορέστη Βέλμαχο και Μηνά Κωνσταντίνου για τα σκάνδαλα που συντελέστηκαν στο Ίλιον, αλλά και τις μεγάλες δυνατότητες που δεν αξιοποιούνται στο Πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», που μπορεί να αποτελέσει πνεύμονα ανάπτυξης για τους κατοίκους και την περιοχή.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΜέΡΑ25, Φωτεινή Μπακαδήμα, στο ραδιόφωνο του TPP

Ο Θάνος Καμήλαλης και ο Κωνσταντίνος Πουλής συζητούν τηλεφωνικά με τη Φωτεινή Μπακαδήμα, για το πέρασμα από τη διαμάχη για το τι συνέβη το 2015 στη συζήτηση για τις προτάσεις.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, Παλαιού Φαλήρου, Κώστας Μερκουράκης, παραχώρησε συνέντευξη στο ΤΡΡ

Ο μέχρι σήμερα δήμαρχος του Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, είναι εκείνος που, μεταξύ άλλων, βρισκόταν επί μία δεκαετία στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ως «δεξί χέρι» του πρώην πρωθυπουργού, προτού αποφασίσει να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος στην πόλη των νοτίων προαστίων. Από το 2002 μέχρι και σήμερα εκλέγεται δήμαρχος της πόλης, καταφέρνοντας στις τελευταίες εκλογές ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά σε όλη τη χώρα, ξεπερνώντας το 65%. Μετά την απόφασή του να κατεβεί στις επόμενες εθνικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, τουλάχιστον τέσσερις πρώην συνεργάτες του ερίζουν για το χρίσμα της διαδοχής του.

»Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Γιονούς Μουχαμαντί, παραχώρησε συνέντευξη στο ΤΡΡ

Ο ιδρυτής της Αφγανικής Κοινότητας και πρόεδρος του Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων, Γιονούς Μουχαμαντί, κατάγεται από το Αφγανιστάν. Κατάφερε να φτάσει στην Ελλάδα πριν από 18 χρόνια αφού δραπέτευσε από τις φυλακές των Ταλιμπάν. Μίλησε στην Τζένη Τσιροπούλου και τον Κωνσταντίνο Πουλή για τις δυσκολίες που πέρασε, τη δράση του και τον λόγους που επέλεξε να δοκιμαστεί ως υποψήφιος στις ευρωεκλογές

»Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη