Συνάντηση με τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών είχε ο Σεργκέι Λαβρόφ. Ο ρώσος ΥΠΕΞ είπε ότι Μόσχα και Δύση συμφώνησαν ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί η συμφωνία για την Ουκρανία, η οποία επετεύχθη με τη βοήθεια των Ευρωπαίων υπουργών.

Ο ειδικός απεσταλμένος του Μπαν Κι Μουν στην Κριμαία δεν απήχθη αλλά δέχθηκε απειλές από ενόπλους στην Κριμαία, δήλωσε ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας τον Ηνωμένων Εθνών κ. Έλιασον. Νωρίτερα, Interfax και Reuters έκαναν λόγο για σύλληψη του ολλανδού διπλωμάτη Ρόμπερτ Σέρι.

Υποβολιμιαίες είναι οι διαδηλώσεις φιλορωσικών στοιχείων στο Ντόνετσκ της ανατολικής Ουκρανίας, σημειώνει η ουκρανική κυβέρνηση, καταγγέλλοντας τη Μόσχα ότι οργανώνει ταραχές ώστε να ανακαλύψει αφορμή για στρατιωτική εισβολή στην περιοχή.

Περίπου 1.000 φιλορώσοι διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί στο κέντρο του Χάρκοβο στην ανατολική Ουκρανία, μέχρι στιγμής όλα κυλούν ειρηνικά.

Τουλάχιστον 2.000 φιλορώσοι διαδηλωτές έσπασαν τον κλοιό των ουκρανικών αστυνομικών δυνάμεων στο Ντόνετσκ της ανατολικής Ουκρανίας και πραγματοποιούν έφοδο για την κατάληψή του.

Διαρροή: Οι ελεύθεροι σκοπευτές δεν ήταν του Γιανουκόβιτς

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ LIVE: