X
Πατήστε εδώ για να γίνετε συνδρομητής! Αν είστε ήδη Συνδεθείτε για να μη βλέπετε αυτό το μήνυμα
X

Συνδεθείτε μέσω TPP Community

Έχετε συνδεθεί επιτυχώς

Ένας χρόνος χωρίς τον Παύλο Φύσσα (στήριξε, ενίσχυσε, έλα)

Οι φίλοι του Παύλου Φύσσα οργανώνουν μια συναυλία σαν αυτές που έχει να ζήσει η χώρα από την αρχή της μεταπολίτευσης. Περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες από όλους τους χώρους της μουσικής θα βρεθούν στην Πλατεία Συντάγματος αλλά και σε άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο μέσω ζωντανής μετάδοσης με την υποστήριξη του TPP και την δική σας βοήθεια.
|

Η συναυλία έχει προγραμματιστεί για τις 19 Σεπτεμβρίου και θα ξεκινήσει στις επτά το απόγευμα. Μια μέρα νωρίτερα έχει προγραμματιστεί να γίνουν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου δολοφονίας στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο Παύλος (Π.Τσαλδάρι, Κερατσίνι) στις τρεις το μεσημέρι ενώ θα ακολουθήσει δράση του «ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ» και στις έξι το απόγευμα θα ξεκινήσει η κεντρική διαδήλωση.

ΣΥΝΤΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Θα αναρτηθεί σε καλύτερη ανάλυση μόλις τελειώσει η επεξργασία 

Ενίσχυσε την συναυλία

Το ThePressProject θα αναλάβει επίσης την παραγωγή της μετάδοσης της συναυλίας στις 19 Σεπτεμβρίου. Η ζωντανή μετάδοση θα γίνει σε δύο κανάλια. Το πρώτο θα είναι ανοιχτό για όλο τον κόσμο και θα είναι διαθέσιμο για ενσωμάτωση σε οποιοδήποτε site θέλει να στηρίξει το event ενώ το δεύτερο θα είναι ειδικά για τις συλλογικότητες που θέλουν να αναμεταδώσουν τη συναυλία με προτζέκτορες σε πλατείες σε όλο τον κόσμο.

Η μετάδοση της συναυλίας με πολλές κάμερες και με δύο κανάλια είναι ένα δύσκολα τεχνικό έργο για το οποίο ζητάμε την υποστήριξή σας. Το ThePressProject θα καλύψει τα τεχνικά έξοδα και τα έξοδα του Streaming. Για την πολυσύνθετη παραγωγή μπορείτε να βοηθήσετε καλύπτοντας τα έξοδα των χειριστών των καμερών και του εξοπλισμού. Το κόστος αυτό δεν θα ξεπεράσει τα 300€.

Ενισχύστε με Donations αναγράφοντας το όνομα «Φύσσας» στο description και όσα χρήματα συγκεντρωθούν θα αποδοθούν στο ταμείο των φίλων του Φύσσα για να καλυφθούν τα έξοδα της παραγωγής (όλα τα ποσά θα δημοσιευτούν στο TPP αλλά και στην επίσημη σελίδα του Event στο FaceBook).

 

Οργάνωσε τη μετάδοσή της συναυλίας

Όσες συλλογικότητες θέλουν να μεταδώσουν ζωντανά τη συναυλία ας επικοινωνήσουν με το ThePressProject στο email [email protected] προκειμένου να ενημερωθούν για τις τεχνικές λεπτομέρειες της μετάδοσης μέσω του ειδικού καναλιού.

Στο ίδιο email μπορούν να επικοινωνήσουν και όσοι θέλουν να ενσωματώσουν την μετάδοση της συναυλίας μέσω της ιστοσελίδας / blog τους.

» Επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της οργάνωσης στο FaceBook και καλέστε τους φίλους σας

Η αφίσα :

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν:

Killah P (E-13/ΝΤΟΠΑΖ 18120)
Άλλος κόσμος
Γιοκαρίνης Γιάννης
Γραμμένος Σπύρος
Ζιώγαλας Νίκος
Κακό Συναπάντημα
Λορίδας Περικλής & Εραστές του Ονείρου
Μίχος Αλέξανδρος
Νικολάου Γιάννης & Λαθρεπιβάτες
Ναουσανάκης Πέτρος
Πουλικάκος Δημήτρης
Ρίζος Απόστολος
Σπυριδούλα
Στόκας Μπάμπης
Σαγρής Τάσος (ποίηση)
Υπόγεια Ρεύματα
Χαρούλης Γιάννης
12 microcuts
circassian
eden demise
Furor
Human
Magic de Spell
mr Highway band
One leg mary
Panx Romana
Rat race
Rita Moss
Semen of the sun
The last Drive
Vlastur full band
Loyal t & bboys (tribute appearance)
και άλλοι καλλιτέχνες έκπληξη… 


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις