Παράγουμε δίωρο καθημερινό ραδιοφωνικό πρόγραμμα, από τα σπίτια μας, με συνεντεύξεις και σχολιασμό της επικαιρότητας, εξακολουθούμε να κάνουμε την Ανασκόπηση έστω και χωρίς στούντιο, η Λαμπρινή Θωμά έχει δημιουργήσει μια ολόκληρη βιβλιοθήκη από podcast  καραντίνας με καθημερινή ροή, συμφωνήσαμε με τον Σπύρο Γραμμένο να συνεργαστεί μαζί μας κάνοντας δική του εκπομπή στο ραδιόφωνό μας όταν επιστρέψουμε στα γραφεία μας, έχουμε δημοσιεύσει μέσα σε αυτό το διάστημα περίπου 100 αναλύσεις και ρεπορτάζ, και είμαστε κάθε μέρα, όλη μέρα, σε ετοιμότητα για να προσπαθούμε να καλύπτουμε όλη την επικαιρότητα με έναν τρόπο που να ανταποκρίνεται στα δικά μας δημοσιογραφικά κριτήρια εγκυρότητας και αμεροληψίας.

Όσο η εποχή σκληραίνει, με τις δραματικές συνέπειες που ξέρουμε ότι θα έχει η καραντίνα για την οικονομία, ξέρουμε ότι θα υπάρχει μια εξίσου μεγάλη ανάγκη για ανεξάρτητη ενημέρωση.

Η κυβέρνηση έχει απλωθεί σε όλα τα δίκτυα ενημέρωσης και προσπαθεί να πνίξει κάθε φωνή κριτικής στην ανούσια εξύμνηση του κυβερνητικού έργου. Σε κάθε ζήτημα που μας απασχολεί αυτές τις μέρες, όπως π.χ. πιο πρόσφατα το σκάνδαλο της τηλεκατάρτισης, η συστημική ενημέρωση σιωπά, αν δεν χυδαιολογεί διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα.

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, ξέρουμε από την ανταπόκρισή σας, τόσο αριθμητικά όσο και μέσα από τα μηνύματα που μας στέλνετε, άτομα και φορείς, ότι εκτιμάτε την ανεξαρτησία της φωνής του TPP και τη δυνατότητα που έχουμε να εκφραζόμαστε χωρίς να περιμένουμε τα 11 εκατομμύρια αργύρια του Ιούδα για να πούμε την άποψή μας.

Όλοι οι εργαζόμενοι του ThePressProject έχουμε περάσει αυτές τις μέρες κάνοντας το παν για να παραμείνουμε ενήμεροι και να διατυπώνουμε την κριτική μας προς την κυβέρνηση με μέτρο, χωρίς κορώνες και χωρίς να κάνουμε ποτέ καμία παραχώρηση.

Αν έχετε τη δυνατότητα να μας στηρίξετε οικονομικά, κάντε μια συνδρομή, ακόμη και μικρή, σε οποιονδήποτε από τους λογαριασμούς του TPP.

Έχουμε ανάγκη από τη στήριξή σας, προκειμένου να μπορούμε να συνεχίσουμε να παράγουμε περισσότερη δημοσιογραφία προς όφελος των πολιτών. Αυτή η δημοσιογραφία βρίσκεται σε έλλειψη, έλλειψη που τη διαπιστώνουμε όλοι δραματικά κάθε μέρα.

Στηρίξτε τη δημοσιογραφία που διαβάζετε, ακούτε και βλέπετε.

Η ανεξάρτητη δημοσιογραφία κοστίζει μόνο 5 ευρώ.

Τώρα περισσότερο από ποτέ, ξέρουμε όλοι ότι η ενημέρωση έχει βγει σε δημοπρασία, και οι φωνές που ακούγονται έχουν εξαγοραστεί προκειμένου να μην ασκείται καμία κριτική.Σε αυτή τη συνθήκη, ενισχύστε το αγαπημένο σας Μέσο, κάνοντας μια μηνιαία συνδρομή.

Εδώ είναι το λινκ για την πλατφόρμα μας.