73 πρόσφυγες παρατημένοι στο Φαρμακονήσι

Πάνω από πρόσφυγες, ανάμεσά τους 20 παιδιά, βρίσκονται αφέθηκαν (;) στο Φαρμακονήσι, το οποίο ανήκει διοικητικά στη Λέρο και το οποίο αποτελεί στρατιωτική ζώνη
|

Το TPP έλαβε την παρακάτω αναφορά από κίνηση που δραστηριοποιείται αναφορικά με τα δικαιώματα των μεταναστών και των προσφύγων και η οποία βασίζεται σε μαρτυρία κατοίκων της Λέρου:

 
73 πρόσφυγες βρίσκονται στο έλεος του θεού, στο Φαρμακονήσι, το οποίο ανήκει διοικητικά στη Λέρο και το οποίο αποτελεί στρατιωτική ζώνη.
 
Γεννιούνται τρομερά ερωτήματα ως προς το ποιός τους πήγε εκεί, πώς σιτίζονται οι άνθρωποι αυτοί, ποιά ιατροφαρμακευτική περίθαλψη υπάρχει δεδομένου ότι πρόκειται για ακατοικητο νησί στο οποίο υπάρχουν μονο φαντάροι.
 
Ανάμεσά  τους υπάρχουν 20 παιδιά.

Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις