Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του «Alpha», ο Σ. Πιτσιόρλας υποστήριξε ότι «γυρίζουμε σελίδα», στηριζόμενος ότι «είχαμε να δούμε χρόνια» ένα κλίμα όπως αυτό που υπήρξε τις μέρες των εορτών του 2017. Έκανε λόγο για σημαντική άνοδο των εξαγωγών της χώρας και τόνισε ότι οι δανειστές έχουν πλέον πειστεί για την πρόοδο της χώρας και τόνισε πως το 2019 θα αποτελέσει την αφετηρία για τη μείωση των φόρων.
«Γυρίζουμε σελίδα. Το 2018 μπορεί να είναι μια καλή χρονιά για την Ελλάδα. Τις μέρες των εορτών είδαμε ένα καλύτερο κλίμα που είχαμε να δούμε χρόνια. Τους τελευταίους μήνες του 2017 αναγνωρίζεται η καλυτέρευση των πραγμάτων και οι δείκτες πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Παρουσιάζουμε σημαντική άνοδο στις εξαγωγές μας.
Όλα αυτά πείθουν πια τους εταίρους μας ότι έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος της προσαρμογής. Γι’ αυτό το 2018 είναι η χρονιά που θα ολοκληρώσουμε την έξοδο από την κρίση και το 2019 θα είναι η αφετηρία για τη μείωση της φορολογίας για να αρχίσει και ο κόσμος να αισθάνεται μια βελτίωση».