Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις ακόμα τραυματίστηκαν την Πέμπτη από πυρά ένοπλου άνδρα στο Πανεπιστήμιο Osmangazi (ESOGÜ) στην πόλη του Εσκίσεχιρ της Τουρκίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης είναι ερευνητής του Πανεπιστημίου.

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο CTV, ερευνητής του πανεπιστημίου  Osmangazi εισέβαλε την Πέμπτη ένοπλος στις εγκαταστάσεις του κτηρίου και σκότωσε τον αντιπρύτανη, έναν γραμματέα του πανεπιστημίου, έναν λέκτορα και έναν ερευνητή.

Οι αστυνομικές δυνάμεις του Εκσισεχίρ (πόλη που βρίσκεται 250 χιλιόμετρα δυτικά της Άγκυρας και 350 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Κωνσταντινούπολης), επιβεβαίωσαν το περιστατικό αλλά κρατούν επιφυλάξεις για την ταυτότητα του δράστη.