Όπως αναφέρει η τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, 87 νεκροί έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι το βράδυ της Πέμπτης και ένα άτομο υπολογίζεται ως αγνοούμενο, με βάση την υποβολή επίσημης δήλωσης από φιλικό του πρόσωπο. Αναμένεται να διαπιστωθεί εάν θα μπορέσουν να ταυτοποιήσουν με τα γενετικά δείγματα που έχουν τον δηλωμένο αγνοούμενο ή όχι και άρα θα πρέπει να συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του σε στεριά και θάλασσα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, περισσότερες από 40 δηλώσεις αγνοούμενων έχουν αφαιρεθεί από τη σχετική λίστα, αφού σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες προκύπτει πως έχουν επανενωθεί με τους δικούς τους και είχαν επιστρέψει στα σπίτια τους, αλλά δεν ενημέρωσαν άμεσα.

Παράλληλα, υπάρχουν 41 ενήλικες που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, εκ των οποίων 10 παραμένουν διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ, με τη κατάσταση τους να κρίνεται κρίσιμη. Από τα 23 παιδιά που νοσηλεύονταν, παραμένει νοσηλευόμενο ένα στο νοσοκομείο Παίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ραδιοφωνικού σταθμού «24/7», συνεχίζονται οι έρευνες στη θάλασσα και συγκεκριμένα πραγματοποιείται έρευνα στη  θαλάσσια περιοχή από την Ραφήνα, έως του Πεταλιούς, την Μακρόνησο και την Κέα, στον Σαρωνικό, στο Σούνιο, στο Λαύριο και το νησάκι Πάτροκλος. Μέχρι το βράδυ της Πέμπτης, είχαν ανασυρθεί από τη θάλασσα οκτώ νεκροί.