Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «Αθήνα Ψηλά», στο οποίο συμμετέχουν και τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Γιώργου Καμίνη, εκ των οποίων οι τρεις είναι νυν αντιδήμαρχοι, παρουσίασε το απόγευμα της Δευτέρας ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης σε μια μεγάλη συγκέντρωση στο κλειστό του Μετς.
 
«Αυτή η ομάδα έχει βάλει γκολ από τα αποδυτήρια» δήλωσε κατά την παρουσίαση ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.
 
«Είναι η πλέον υπερκομματική και πολυσυλλεκτική ομάδα που έχει δοκιμάσει την τύχη της στην Αθήνα τις τελευταίες δεκαετίες» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Κ. Μπακογιάννης, και υποστήριξε πως το 60% των υποψηφίων θέτει υποψηφιότητα για πρώτη φορά, ενώ μετέχουν εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι που εξελέγησαν στο τωρινό δημοτικό συμβούλιο με διαφορετικές δημοτικές παρατάξεις στις εκλογές του 2014.
 
Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, από την παράταξη Καμίνη, είναι υποψήφιοι με τον Κ. Μπακογιάννη οι αντιδήμαρχοι Ανδρέας Βαρελάς, Γιώργος Αποστολόπουλος, Ελένη Μυριβήλη και η δημοτική σύμβουλος Μελίνα Δασκαλάκη. Επίσης, υποψήφιοι είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι από παρατάξεις της τωρινής αντιπολίτευσης στον δήμο: Νίκος Βαφειάδης, Χρήστος Τεντόμας και Νίκος Αβραμίδης.
 
Στο ψηφοδέλτιο είναι ακόμη η Αλεξία Έβερτ- Αλβέρτη, επικοινωνιολόγος, η Σεραφίνα Παπαδημητρίου από την action animal, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Γιούρκας Σεϊταρίδης, οι δημοσιογράφοι Λευτέρης Σκιαδάς, Ανδρέας Κωνσταντάτος και Πόπη Δομάζου, οι ηθοποιοί Νίκος Ορφανός και Άγγελος Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούκης, η μουσικός Χριστίνα Κόκοτα, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρέας Παπαδάκης, Βασίλης Κορομάτζος κ.α.
 
Κατά τον Κ. Μπακογιάννη, η σύνθεση του ψηφοδελτίου «συνδυάζει την πολύτιμη εμπειρία και γνώση με τη φρεσκάδα της ανανέωσης». Παράλληλα με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, ο Κ. Μπακογιάννης παρουσίασε και τους υποψηφίους της παράταξης του, στα επτά δημοτικά διαμερίσματα της Αθήνας.
 
Παρακολουθήστε το βίντεο της παρουσίασης των υποψηφίων του Κ. Μπακογιάννη: