Υπό κατάληψη τελεί το Δημαρχείο της Αθήνας, στην οδό Λιοσίων, από εργαζόμενους. Εξάλλου, την κατάληψη όλων των δημαρχείων της χώρας προγραμματίζει από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 3.00 το μεσημέρι η ΠΟΕ – ΟΤΑ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την οικονομική κατάρρευση των δήμων, τις ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών των ΟΤΑ, την απόλυση των εργαζομένων σε αυτές, τις μειώσεις κύριων και επικουρικών συντάξεων.

Εν τω μεταξύ, σε πανελλαδική στάση εργασίας 12.00 έως 15.00 προχωρούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής ημέρας δράσης των συνδικάτων. Στις 13.30 θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στις 18.00 διοργανώνουν συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, από κοινού με το ΤΕΕ, τον Δικηγορικό και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Εξάλλου, σε κατάληψη του Δικηγορικού συλλόγου Αθήνας προχώρησε αργά το βράδυ η απεργιακή επιτροπή του κλάδου. Όλες οι υπηρεσίες θα παραμείνουν κλειστές ενώ όπως έχει ανακοινωθεί δεν θα  επιτραπεί η είσοδος των διοικητικών υπαλλήλων στο κτήριο. Εξαίρεση η είσοδος των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, προκειμένου να μπορεί να συνεδριάσει. 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών πραγματοποιεί 24ωρη απεργία, ενώ οι νοσοκομειακοί γιατροί θα συμμετέχουν με τρίωρη στάση εργασίας από τις 11.00.