
Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα κοινωνικά δίκτυα το βίντεο στο οποίο εμφανίζεται αστυνομικός να σέρνει και να προσπαθεί να περάσει χειροπέδες σε αλλοδαπό πλανόδιο μικροπωλητή που πουλούσε ομπρέλες στο μετρό του Συντάγματος. Ο πωλητής σε κατάσταση σοκ εκλιπαρεί τον αστυνομικό να τον αφήσει, με πολίτες που βρισκόντουσαν στο σημείο να αποδοκιμάζουν τον αστυνομικό που περίμενε τις ενισχύσεις για να συλλάβει τον «κακοποιό». Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ένας από τους πολίτες «μπράβο, θα κοιμηθούμε ήσυχοι το βράδυ επειδή πιάσατε το παιδί με τις ομπρέλες».
Βίντεο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις κυκλοφόρησε μέσω της σελίδας «Σιωπή Σημαίνει Συνενοχή», με αστυνομικό να σέρνει αλλοδαπό πλανόδιο μικροπωλητή ομπρελών στο μετρό του Συντάγματος το απόγευμα της Πέμπτης.
Ο «κακοποιός», πεσμένος στο πάτωμα, εκλιπαρεί τον αστυνομικό να τον αφήσει, χωρίς αποτέλεσμα. Ο αστυνομικός καλεί σε ενισχύσεις και προσπαθεί να περάσει χειροπέδες στον άνθρωπο που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και συνεχίζει να εκλιπαρεί. Πολίτες βρέθηκαν μπροστά στο περιστατικό και κατέγραψαν το βίντεο, ενώ όταν κατέφτασαν άλλοι αστυνομικοί, ένας από αυτούς είπε χαρακτηριστικά. «Παιδιά μπράβο θα κοιμηθούμε ήσυχοι το βράδυ επειδή πιάσατε το παιδί με τις ομπρέλες. Μπράβο σας».