Παρέλαση στη φημισμένη Λεωφόρο Κρουαζέτ στις κοσμοπολίτικες Κάνες θα κάνουν από την Τρίτη μέχρι την Παρασκευή ορισμένα από τα πιο προβεβλημένα στελέχη του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας (ΤΑΙΠΕΔ).

Η μεγαλύτερη έκθεση real estate που γίνεται από τις 6 μέχρι τις 9 Μαρτίου στην πόλη των διασημοτήτων έχει κινητοποιήσει τους υπευθύνους του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων οι οποίοι έσπευσαν να αποκτήσουν περίπτερο και να διαφημίσουν την αξιοποίηση των «ασημικών» της Ελλάδας, δηλαδή την τεράστια ακίνητη περιουσία που διαθέτει το Δημόσιο.

Η προβολή της χώρας ως τόπου όπου μπορούν να έρθουν οι μεγάλες εταιρείες από τον χώρο των ακινήτων και να κάνουν «μπίζνες» δεν είναι βέβαια κάτι κακό. Το κακό είναι ότι για την πανέμορφη και πάντα «λαμπερή» πόλη της Γαλλίας, την παγκοσμίου φήμης παραλιακή Λεωφόρο Κρουαζέτ και το πανάκριβο και υπερπολυτελές ξενοδοχείο Carlton παίχτηκε πριν από λίγο καιρό ένα απίστευτο σίριαλ. Ενα κακοστημένο έργο από αυτά που σε καιρό χρεοκοπίας δεν θα έπρεπε ούτε καν να τα σκέφτεται κανείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν προγραμματιζόταν η συμμετοχή του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων στη διεθνή έκθεση real estate MIPIM 2012, που διεξάγεται στο κτίριο του Palais des Festivals στις Κάνες, εδώ στην Αθήνα είχε στηθεί άγριος καβγάς για το ποιος θα εκπροσωπήσει το Ταμείο. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι υπήρξαν έντονες συζητήσεις που έφτασαν στα όρια του άγριου τσακωμού για το ποιος θα καταλύσει στο περίφημο ξενοδοχείο Carlton.

Διαβάστε περισσότερα:

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=112829430