Το γεγονός ότι ο Ευ. Βενιζέλος  αναδείχθηκε μοναδικός υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ καταδεικνύει σαφώς ότι σε τέτοιες κρίσιμες για το έθνος ώρες είναι λίγοι αυτοί που μπορούν να σηκώσουν τη χώρα στις πλάτες τους, εγγράφοντας παρακαταθήκες για γρήγορη οικονομική ανάπτυξη και ευημερία, ουσιαστικά κομίζοντας το μόνο ρεαλιστικό σχέδιο το οποίο μπορεί να αποτρέψει την επερχόμενη καταστροφή, στην οποία μας οδήγησε η καθεστωτική-σοβιετική νοοτροπία της Αριστεράς και η ατολμία των προηγούμενων ηγετών να συγκρουστούν με αυτή.
 
Το  TPP συντάσσεται σαφώς με αυτό το πολιτικό σχέδιο, ως ελάχιστη αναγνώριση στον πολιτικό ηγέτη που ανακούφισε τον ελληνικό λαό από το δυσβάσταχτο χρέος των 105 δις. ευρώ και ο οποίος μπορεί να αποτελέσει το μόνο αντίβαρο για την αποτροπή της ανόδου της Αριστεράς, ενδεχόμενο που μόνο συμφορές θα έσπερνε σε αυτόν τον τόπο, αλλά και θα ανησυχούσε βαθύτατα τις αγορές, θέτοντας υπό διακύβευση τη δυνατότητα της ελληνικής οικονομίας να παραμένει ανταγωνιστική αλλά και των δανειστών μας να εξακολουθούν να θεωρούν τη χώρα μας αξιόπιστο εταίρο αλλά και να μην ανησυχούν για την επένδυση των χρημάτων τους στην ελληνική διάσωση, που διασφαλίζει τη σταθερότητα της ευρωζώνης και την καθιστά, ταυτόχρονα με μην περαιτέρω δημοσιονομική της εξυγίανση, πόλο οικονομικής αναφοράς σε παγκόσμιο για την διάδοση των ιδεωδών της αγοράς αλλά και πρότυπο όσον αφορά καινοτόμες μεθόδους αύξησης της κερδοφορίας των επιχειρήσεων.
 
Το TPP διακρίνει στην εθνική στρατηγική που προτείνει ο Ευ. Βενιζέλος τη δυνατότητα να υπάρξουν ευρύτατες συλλογικές αναγνωρίσεις και να συναφθούν συμμαχίες με στρώματα της ελληνικής κοινωνίας που μπορούν να εγγυηθούν μακροπρόθεσμα τη διασφάλιση της ομαλής αναπαραγωγής του απαραίτητου οικονομικού μοντέλου και προτύπου κοινωνικής οργάνωσης, που σε συνδυασμό με τις αναγκαίες σκληρές τομές, που έχει ανάγκη ο τόπος, ώστε σε αυτή τη χώρα, έννοιες όπως «δημοκρατία», «σταθερότητα», «ασφάλεια» και «ανάπτυξη» να αποκτήσουν σύγχρονο περιεχόμενο.
 
Το TPP εύχεται στον Ευ. Βενιζέλο καλή δύναμη και καλεί σε συστράτευση κάθε ανοιχτόμυαλα σκεπτόμενο πολίτη, καθώς κάθε άλλο ενδεχόμενο, ειδικά δε η ενίσχυση της Αριστεράς, που επενδύει πολιτικά στη χρεοκοπία, μπορεί να βάλει τη χώρα σε επικίνδυνες ατραπούς…
 
Διαβάστε περισσότερα: