Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο Α. Γεωργιάδης δήλωσε ικανοποιημένος με το άνοιγμα των χώρων εστίασης, υποστηρίζοντας πως η κυβέρνηση έχει προχωρήσει σε γιγαντιαίες μεταβιβάσεις προς τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει ενδεχόμενο η κυβέρνηση να επανεξετάσει τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας των χώρων εστίασης και να στηριχθούν οικονομικά τα καταστήματα, ο Α. Γεωργιάδης ισχυρίστηκε πως «οικονομικά ό,τι μπορούμε έχουμε κάνει, το κράτος μας έχει φτάσει στα όρια των αντοχών του. Η χώρα έχει προχωρήσει σε γιγαντιαίες στην πραγματικότητα μεταβιβάσεις προς τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους».

Σχετικά με τη δυσαρέσκεια του κόσμους από τις κινήσεις της κυβέρνησης λόγω των «έκτακτων μέτρων» με αφορμή την καραντίνα, αλλά και την παρέμβαση στις εργασιακές σχέσεις, υποστήριξε ότι υπήρξαν επιχειρηματίες που δεν έκαναν αίτηση για να υπαχθούν στις έκτακτες ρυθμίσεις, επαναλαμβάνοντας πως η κυβέρνηση έδωσε πολλά χρήματα στις επιχειρήσεις. Σε ερώτηση που του τέθηκε για την παραμέληση των εργαζομένων από την κυβέρνηση, όπως η «κανονικότητα» της εκ περιτροπής εργασίας, ο Α. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να χάσουν όλοι από λίγο

«Οι επιχειρήσεις δεν έχασαν; το κράτος δεν έχασε έσοδα; Οι ιδιοκτήτες ακινήτων δεν έχασαν έσοδα; Και ο ιδιωτικός υπάλληλος έχει ρίσκο στον ιδιωτικό τομέα, ποιος σας είπε ότι δεν έχει; Δεν μοιράζεται το ρίσκο της επιχείρησης ο ιδιωτικός υπάλληλος; Θα επιμείνω σε αυτό που είπα από την αρχή και δεν θα επιτρέψω κανενός είδους λαϊκισμό σε αυτό.  Στην κρίση αυτή όλοι θα χάσουμε από λίγο, το μείζον που προσπαθεί η κυβέρνηση είναι να χάσουμε όλοι δίκαια από λίγο και όχι κάποιοι να χάσουν και κάποιοι να κερδίσουν. Ύφεση χωρίς να χάσουμε όλοι από λίγο, δεν υπάρχει».