Το ολιγόλεπτο κύμα σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε τη δυτική Λέσβο το βράδυ της Δευτέρας προκάλεσε σημαντικές καταστροφές στους οικισμούς Κεράμι και Αριανά της Λέσβου. Στα Αριανά έπεσαν δέντρα στον επαρχιακό δρόμο, αλλά και σε σπίτια, ενώ στην ευρύτερη περιοχή σημειώθηκαν σοβαρά προβλήματα στα δίκτυα ηλεκτροδότησης και υδροδότησης.
Σε ανάρτηση του ο δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος ανέφερε ότι η καταστροφή είναι πολύ μεγάλη. Καταστράφηκαν σπίτια, δίκτυα ΔΕΗ, ύδρευσης, πτώση μεγάλων δένδρων. Μέσα σε 10 λεπτά. Το ότι δεν θρηνήσαμε θύματα, είμαστε πολύ τυχεροί».
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2401087820199360&id=100008944961768
Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου stonisi.gr, λόγω της κακοκαιρίας ανετράπη αλιευτικό σκάφος, με αποτέλεσμα να τεθεί σε κίνδυνο η ζωή των τριών επιβαινόντων. Το Λιμενικό τους διέσωσε και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.