Σύμφωνα με τα στοιχεία που ο ΕΟΔΥ φρόντισε να δώσει μετά τη συνέντευξη τύπου του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ακόμη 41 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο από κορονοϊό, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να έχουν φτάσει τους 866. 351 (40.5%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Την ίδια ώρα, ο αριθμός των διασωληνωμένων συνεχίζει να αυξάνει επικίνδυνα, καθώς πλέον οι διασωληνωμένοι ασθενείς είναι 263. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 71 (27.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 86.3%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 336 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
Κατά τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, τα νέα καταγεγραμμένα κρούσματα είναι 2.384, με τον αριθμό των τεστ να επανέρχεται επάνω από τις 20.000, και τα κρούσματα να ακολουθούν την ίδια διαδρομή. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 60570, εκ των οποίων το 54.2% άνδρες.