Το κυβερνητικό αφήγημα για το πως μεταφράζει η κυβέρνηση την ακραία καταστολή που δέχτηκαν τη Τρίτη εκατοντάδες διαδηλωτές σε ολόκληρη τη χώρα, επανέλαβε η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, ενώ ηθελημένα ή άθελά της «πρόδωσε» και τη στοχοθεσία της κυβέρνησης για τις επιθέσεις των δυνάμεων καταστολής.
Όπως έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο twitter το κυβερνητικό στέλεχος, «όταν ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει τη διασάλευση της τάξης εκ του ασφαλούς, το ΚΚΕ ονειρεύεται σοσιαλιστικές επαναστάσεις και ο Βαρουφάκης στήνει προκλητικά σόου η μόνη απάντηση είναι η τήρηση της νομιμότητας».
Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει τη διασάλευση της τάξης εκ του ασφαλούς, το ΚΚΕ ονειρεύεται σοσιαλιστικές επαναστάσεις και ο Βαρουφάκης στήνει προκλητικά σόου η μόνη απάντηση είναι η τήρηση της νομιμότητας. pic.twitter.com/3IxM2ZbMAQ
— Sofia Nikolaou (@SofiaNikolaou_) November 18, 2020