Η διαδικασία αναγνώρισης θα γίνει σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο Μέγαρο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου οι τέσσερις μάρτυρες θα μπορούν να δουν τους 12 κατηγορούμενους αλλά όχι το ανάποδο.

Όλοι οι ύποπτοι προφυλακίστηκαν με τελευταίο τον 22χρονο «Ντίνο», οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου, στο οποίο όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος επέβαιναν τρεις εκ των συγκατηγορουμένων του, από τους οποίους γνώριζε μόνο τον έναν.

Οι αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν το ρόλο του κάθε συλληφθέντα, ανεξάρτητα από όσα υποστήριξε στην απολογία, αφού κανείς δεν ομολόγησε τα φονικά χτυπήματα στον Άλκη και όλοι διατείνονται πως δεν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το λάθος και οι καθυστερήσεις που καταγγέλλει ο Κούγιας
Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ για την υπόθεση ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου φοιτητή, δήλωσε πως από τις νέες μαρτυρίες προέκυψε πως συνολικά 20 άτομα -ορισμένοι άνω των 30 ετών- συγκεντρώθηκαν στον χώρο του ορμητηρίου, προσθέτοντας ότι από άρση των τηλεφωνικών επαφών μπορεί να φανεί ποιοί ήταν.

Παράλληλα, ο δικηγόρος κατήγγειλε πως τα όπλα που βρέθηκαν στο συγκεκριμένο χώρο, τα έπιασαν και οι υπάλληλοι της Εισαγγελίας, σημειώνοντας πως δεν μπορεί να αντιληφθεί για ποιο λόγο έγινε κάτι τέτοιο.

Σε ό,τι αφορά τις αντικρουόμενες καταθέσεις των κατηγορούμενων ο κ. Κούγιας είπε πως «ουσιαστικά συσκοτίζουν την υπόθεση» υποστηρίζοντας ότι «αυτό είναι αποτέλεσμα συνεννοήσεως μεταξύ τους γιατί υπήρξε και αυτή η πενθήμερη καθυστέρηση στο να συλληφθούν, οπότε είχαν το χρόνο και να συνεννοηθούν για την υπεράσπισή τους».