X
Πατήστε εδώ για να γίνετε συνδρομητής! Αν είστε ήδη Συνδεθείτε για να μη βλέπετε αυτό το μήνυμα
X

Συνδεθείτε μέσω TPP Community

Έχετε συνδεθεί επιτυχώς

Aπειλές κατά της ζωής του καταγγέλλει πως δέχεται ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γ.Μπουρνούς – «Απόλυτη ευθύνη του κ. Μητσοτάκη για οτιδήποτε συμβεί» λέει ο Ηλιόπουλος

Την κυβέρνηση κατηγορεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, για στοχοποίηση του βουλευτή Γιάννη Μπουρνού, ο οποίος δέχεται απειλές κατά της ζωής του.


Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, μιλώντας στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής για την ενημέρωση αναφορικά με την αποστολή αμυντικού υλικού στην Ουκρανία, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μίλησαν οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων και πέντε λεπτά μετά ήρθε ο συνάδελφος από τη Λέσβο (σ.σ. εννοούσε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Μπουρνού), ο οποίος προφανώς είχε μιλήσει με κάποιον από εκεί (σ.σ. τη Λέσβο) και έκανε ερωτήσεις για τη διάταξη των οπλικών συστημάτων στο νησί. Πέντε λεπτά μετά από τις ομιλίες των αρχηγών. Αν είναι δυνατόν!».

Στη δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης, κάνοντας λόγο για «ανεύθυνη στάση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μπουρνούς. Ο Τάσος Γαϊτάνης είπε χαρακτηριστικά πως «είναι αδιανόητο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπουρνούς να αποκαλύπτει δημοσίως δεδομένα, που αφορούν την εθνική άμυνα της χώρας», ενώ κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα «μπροστά σε αυτή την ανεύθυνη στάση», να μην μείνει σιωπηλός, τονίζοντας πως «πρέπει να αποδοκιμάσει δημοσίως τον βουλευτή του». «Σε τόσο κρίσιμα θέματα, είναι καθήκον όλων να δείξουν τη μέγιστη υπευθυνότητα», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.


Σε χρειαζόμαστε

Το ThePressProject είναι το μοναδικό μέσο ανεξάρτητης, ερευνητικής και αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας που στηρίζεται αποκλειστικά στις μικρο-δωρεές των επισκεπτών του. Πιστεύουμε ότι η πληροφορία πρέπει να είναι διαθέσιμη σε όλους και για αυτό δεν κλειδώνουμε κανένα κομμάτι της ύλης αλλά για να παραχθεί το πρωτογενές υλικό που θα βρείτε εδώ χρειαζόμαστε την υποστήριξή σου. Αν δεν πληρώσουμε εμείς για την ενημέρωσή μας, θα την πληρώσει κάποιος άλλος (και αν δεν είσαι ο Μαρινάκης μάλλον δεν έχεις τα ίδια συμφέροντα). Μάθε πώς
- Κάνε κλικ για να σχολιάσεις