Χαρακτήρισε «βραδυφλεγή βόμβα» τεραστίων διαστάσεων που κάποια στιγμή θα εκραγεί την ανισορροπία της μεταχείρισης μεταξύ δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορεί μια ζωή να πληρώνουν οι φτωχοί αυτούς που δεν δουλεύουν».
Σχολιάζοντας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος της «Δράσης» έκανε λόγο για περιρρέουσα φοβία περί ακύρωσης του Μνημονίου, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Τσίπρας στηρίζεται στο κρατικοδίαιτο τμήμα της οικονομίας και υπερασπίζεται συντεχνίες και ως εκ τούτου δεν πρόκειται να προχωρήσει σε καμία ακύρωση Μνημονίου, «για να μη θίξει τους δικούς του».
Καταλήγοντας ο κ. Μάνος ξεκαθάρισε ότι την επομένη των εκλογών θα στηρίξει τη διακυβέρνηση της χώρας, γιατί όπως είπε «είναι αδιανόητο να συνεχίσει αυτό το μπάχαλο».