Κέρκυρα: Μαστίγωνε το άλογο πριν ξεψυχήσει
Τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέρρευσε και πέθανε ένα άλογο που εργαζόταν σε τουριστική άμαξα στην Κέρκυρα, επιβεβαιώνουν για ακόμα μία φορά πώς στον τουρισμό… όλα επιτρέπονται.
Το άλογο φέρεται να έπαθε καρδιακή ανακοπή και να κατέρρευσε, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν η πρώτη διαδρομή που έκανε το άλογο μετά την ανάρρωσή του από ασθένεια. Την ίδια ώρα αλγεινή εντύπωση προκαλεί βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στα Tik Tok και δείχνει έναν άντρα με ποδήλατο να έχει σταματήσει για να δει τι συνέβη με το άλογο και να δέχεται επίθεση από άλλους αμαξάδες.
«Ελληναρες» αυτή η σκατοφάρα. #Κερκυρα pic.twitter.com/ekJ8t7Si5g
— Mikhail Bakunin (@MikhailBakuni17) July 6, 2023
Σήμερα Παρασκευή (7/7) θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο παλαιό φρούριο της Κέρκυρας με σύνθημα «η Κέρκυρα να μην γίνει Σαντορίνη» και βασικό αίτημα την επέκταση απαγόρευσης κυκλοφορίας για τις άμαξες με άλογα από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απογευμα.