Ο κ. Χρυσοχοΐδης βρίσκεται στο Βενιζέλειο για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα περίπου ενός μήνα για προβλήματα του νοσοκομείου και τη νέα διοίκηση, σύμφωνα με ρεπορτάζ του neakriti.

Οι παρευρισκόμενοι γιατροί και νοσηλευτές διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην υποβάθμιση του νοσοκομείου, την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ και τις προσωρινές «λύσεις». Σύμφωνα με το thestival.gr, ζητούσαν να συμμετάσχουν στην σύσκεψη, κάτι που δεν έγινε δεκτό, ενώ η πόρτα του διαδρόμου που έκλεισε αποκλείοντας την πρόσβαση γιατρών και νοσηλευτών στην αίθουσα της σύσκεψης, πυροδότησε νέο γύρο αντιδράσεων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του cretalive, σε σύσκεψη με τη διοίκηση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, ο Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι θα προκηρυχθούν μέχρι το τέλος του έτους δέκα θέσεις γιατρών, ενώ αναφορικά με το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό έκανε λόγο για τοποθέτηση 74 ατόμων ως το τέλος του χρόνου.