Σύμφωνα με την «Αυγή», με τη συνδρομή ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ, κατάφεραν και έκαναν έξωση της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού. Μάλιστα, τόσο η Ιωάννα Κολοβού όσο και ο γιος της συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου μετά από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου.
Η δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη δήλωσε επίσης στους Γιώργο Μελιγγώνη και Γιώργο Τραπεζιώτη στο «Κόκκινο» πως «εδώ είμαστε, ήρθαμε απότο πρωί. Έγινε μια κινητοποίηση αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε. Υπήρχε εισαγγελέας, έγινε η έξωση και τώρα τους πάνε στο αστυνομικό τμήμα».
Το «902» αναφέρει ως στο πλευρό της δημοσιογράφου βρίσκονται ο Χρήστος Τσοκάνης, βουλευτής του ΚΚΕ, ο Δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, αντιπροσωπεία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ζωγράφου, με τον δημοτικό σύμβουλο Ανδρέα Καραβίδα και αντιπροσωπεία της Γραμματείας του ΠΑΜΕ, ενώ καλεί σε άμεση κινητοποίηση στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου.