«Μας ενδιαφέρει το πώς θα κυβερνηθεί αυτή η χώρα. Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί τα επόμενα χρόνια με προοδευτικούς όρους βάσει ενός αριστερού πολιτικού προγράμματος», τόνισε.
Για τους αγρότες της Θεσσαλίας
«Ο αγροτικός κόσμος, ειδικά στην περιοχή της Θεσσαλίας και μετά τις φυσικές καταστροφές, δεν αντιμετωπίζει απλώς και μόνο μία ακόμη κρίση αλλά ένα ζήτημα υπαρξιακό. Θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε να δοθούν οι αποζημιώσεις οι οποίες δεν έχουν δοθεί, να υπάρξει ένα σχέδιο ανόρθωσης της τοπικής οικονομίας αλλά και ένα σχέδιο θωράκισης της περιοχής για να μην αντιμετωπίσει ξανά νέες καταστροφές όπως φοβούνται οι κάτοικοι. Αν δεν υπάρξει ένα σχέδιο θωράκισης της περιοχής πώς θα συζητήσουμε την επόμενη μέρα για παραγωγική ανασυγκρότηση, για ανάταξη της τοπικής οικονομίας και στήριξη της αγροτικής παραγωγής; Είναι πραγματικά εξοργιστικό υπουργοί της κυβέρνησης να απαξιώνουν όλη αυτή την κατάσταση και να μιλούν απλώς και μόνο για υποκινούμενες κινητοποιήσεις», τόνισε.
Για την επιστολική ψήφο
Η Νέα Αριστερά , από την πρώτη στιγμή, και είμαστε περήφανοι για την στάση μας, εκφράσαμε την εναντίωση μας στο νομοσχέδιο και καταθέσαμε μάλιστα και ένσταση αντισυνταγματικότητας», σημείωσε.
Για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών