Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, «εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στη μητέρα, τη σύζυγο και τα τρία παιδιά του Μοχάμεντ Καμράν. Ο βασανισμός μέχρι θανάτου του μετανάστη ντελιβερά Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα είναι ένα βάρβαρο ρατσιστικό έγκλημα. Λίγες μέρες μετά ο Μία Χαριζούλ βρέθηκε απαγχονισμένος στα κρατητήρια του ΑΤ Ομονοίας».

Τονίζουν ότι η ευθύνη για τη δολοφονία του Μοχάμεντ Καμράν είναι στα χέρια της κυβέρνησης, της οποίας η ρατσιστική πολιτική απαξιώνει τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Μίας κυβέρνησης που ευθύνεται για το έγκλημα στην Πύλο και στα Τέμπη, ρημάζει το ΕΣΥ και τη δημόσια παιδεία, ιδιωτικοποιεί την ενέργεια, το νερό και τις συγκοινωνίες την ώρα που σπαταλά δισεκατομμύρια σε εξοπλισμούς και επενδύει στις καταδιώξεις προσφύγων.

«Να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του Μοχάμεντ Καμράν. Να χυθεί άπλετο φως και να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη όπως ήδη επιχειρεί η κυβέρνηση και η ηγεσία της ΕΛΑΣ. Δίνουμε μαζικό παρών στο Πανεργατικό συλλαλητήριο το Σάββατο 12 Οκτώβρη 2.30μμ στην Πλατεία Βικτωρίας», καταλήγουν.

Αναλυτικά:

«Έκκληση Γιάννη Μάγγου, Νίκου Κωστόπουλου, Ιρφάν Καμράν, Ιάσονα Αποστολόπουλου

Να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του Μοχάμεντ Καμράν

Πύλος, Τέμπη, Άγιος Παντελεήμονας, να τελειώνουμε με τις δολοφονίες της κυβέρνησης

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στη μητέρα, τη σύζυγο και τα τρία παιδιά του Μοχάμεντ Καμράν. Ο βασανισμός μέχρι θανάτου του μετανάστη ντελιβερά Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα είναι ένα βάρβαρο ρατσιστικό έγκλημα. Λίγες μέρες μετά ο Μία Χαριζούλ βρέθηκε απαγχονισμένος στα κρατητήρια του ΑΤ Ομονοίας.

Η ευθύνη για τη δολοφονία του Μοχάμεντ Καμράν είναι στα χέρια της κυβέρνησης. Η ρατσιστική πολιτική της απαξιώνει τους μετανάστες και τους πρόσφυγες και τους μετατρέπει σε στόχους του κάθε συνοριοφύλακα, λιμενικού και αστυνομικού. Ευθύνεται για το έγκλημα στην Πύλο, τον πνιγμό πάνω από 600 προσφύγων, είναι υπεύθυνη για τις ζωές που χάθηκαν στο έγκλημα της στα Τέμπη.

Την ώρα που σπέρνει τη φτώχεια, με την ακρίβεια, το ρήμαγμα του ΕΣΥ και της δημόσιας παιδείας, την ιδιωτικοποίηση της ενέργειας, του νερού, των συγκοινωνιών, την ώρα που σπαταλά δισεκατομμύρια για εξοπλισμούς, φράχτες και καταδιώξεις προσφύγων στα σύνορα, επιχειρεί να εκτρέψει την οργή από την πολιτική της σε μίσος κατά των μεταναστών και των προσφύγων ότι τάχα φταίνε για την υποβάθμιση της ζωής μας.

Είναι η κυβέρνηση που κάνει πλάτες στη γενοκτονία των Παλαιστινίων και δίνει αέρα στα πανιά της ακροδεξιάς και των φασιστών στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Να της φράξουμε το δρόμο διεκδικώντας να μπει τέλος στις δολοφονικές πολιτικές στα σύνορα της ρατσιστικής Ευρώπης-φρούριο. Οι ζωές των προσφύγων και των μεταναστών μετράνε! Απαιτούμε να μπει τέλος στην ατιμωρησία της αστυνομικής βαρβαρότητας.

Να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι του Μοχάμεντ Καμράν. Να χυθεί άπλετο φως και να μην υπάρξει καμία συγκάλυψη όπως ήδη επιχειρεί η κυβέρνηση και η ηγεσία της ΕΛΑΣ.

Δίνουμε μαζικό παρών στο Πανεργατικό συλλαλητήριο το Σάββατο 12 Οκτώβρη 2.30μμ στην Πλατεία Βικτωρίας».