«Αυτά τα απάντησα το βράδυ της Κυριακής, δεν έχει αλλάξει κάτι, οι ψηφοφόροι έχουν τη δική τους βούληση, θα την εκφράσουν στην κάλπη. Είναι σημαντική η συμμετοχή, ακόμη και εάν δεν είναι χαρούμενοι με το αποτέλεσμα να πάνε να ψηφίσουν. Καλό είναι το να γίνει ντιμπέιτ. Έμειναν εντυπώσεις από πρώτο ντιμπέιτ, μπορούν να αποτυπωθούν καλύτερα. Υπήρξε ταύτιση σε πολλά πράγματα, να γίνει πιο δελεαστικό το ΠΑΣΟΚ, να μιλήσει με περισσότερα στρώματα της κοινωνίας» απάντησε στο ερώτημα αν θα στηρίξει κάποιον από τους δύο υποψηφίους.

«Η συνάντηση με τον Π. Γερουλάνο έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Αναφέρθηκα στο πρόγραμμά μου και στις πολύ μεγάλες τομές που πρέπει να κάνουμε για την χώρα διότι κάθε ώρα που περνά είναι κρίσιμη γιατί ανοίγει η κερκόπορτα στον λαϊκισμό τη μισαλλοδοξία και στην ακροδεξιά» είπε από την πλευρά του ο Χάρης Δούκας, προσθέτοντας ότι «το μνήμα της κάλπης είναι ξεκάθαρο, να αλλάξουμε τώρα».

Υπενθυμίζεται πως ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για τον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας, σε συνέντευξή του το πρωί της Τρίτης στον Ant1, δήλωσε πως εάν ο κ. Γερουλάνος περνούσε στον β’ γύρο, «θα τον στήριζα, ως θέση αρχής και συνέπειας», ενώ ενόψει της συνάντησής τους είχε δηλώσει ότι «ο κ. Γερουλάνος έχει ένα σχέδιο και αυτό θα συζητήσουμε».