Το υπουργείο Άμυνας της Συρίας είπε ότι γυναίκες και παιδιά υπήρχαν μεταξύ των νεκρών από την επίθεση σε κτίριο στη συνοικία Mazzeh της πρωτεύουσας,  όπου βρίσκονται πρεσβείες και κεντρικά γραφεία ασφαλείας. Μάλιστα, ανέφερε ότι ο απολογισμός ήταν προκαταρκτικός καθώς οι διασώστες εξακολουθούσαν να ερευνούν στα ερείπια.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με έδρα τη Βρετανία είπε: «Το Ισραήλ στόχευσε ένα κτίριο στο οποίο συχνάζουν ανώτεροι Φρουροί της Επανάστασης και στελέχη της Χεζμπολάχ, καθώς και ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο μπροστά από το κτίριο». Ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου Ράμι Άμπντελ Ραχμάν είπε ότι εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν, πέντε εκ των οποίων άμαχοι, ανάμεσά τους ένα παιδί. Τουλάχιστον δύο από τους νεκρούς ήταν αλλοδαποί, ανέφερε το Παρατηρητήριο, χωρίς να διευκρινίζει την εθνικότητά τους.

Ωστόσο, η ιρανική πρεσβεία στη Δαμασκό ανακοίνωσε ότι κανένας από τους νεκρούς δεν ήταν Ιρανός, ενώ το συριακό υπουργείο Εξωτερικών καταδίκασε «με τον πιο έντονο τρόπο αυτό το βάναυσο έγκλημα κατά ανυπεράσπιστων αμάχων» ζητώντας «άμεσα μέτρα» για να σταματήσει το Ισραήλ να παρασύρει την περιοχή «σε μια αντιπαράθεση που θα έχει καταστροφικές συνέπειες».