Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έστειλε εξώδικο στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη διαρροή του «πόθεν έσχες» του, ενώ απαίτησε την άμεση παραίτηση της γραμματέως, Ράνιας Σβίγκου.

Η Θεοδώρα Τζάκρη ζήτησε επίσης την παραίτηση της Ράνιας Σβίγγου, καθώς όπως είπε «δεν μπορεί να είναι πλέον γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διότι στα χέρια της παραδόθηκε από την προεδρεύουσα της Κεντρικής Επιτροπής αμελλητί στην μορφή εκτυπωμένων αρχείων και όχι ψηφιακών το πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη, και όφειλε να διαφυλάξει τα προσωπικά δεδομένα του Στέφανου Κασσελάκη μέχρι να ανέβουν ταυτόχρονα για όλους τους υποψηφίους στον SYRIZA.GR».

Εντωμεταξύ, ζήτημα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη έθεσε η Όλγα Γεροβασίλη και άλλα στελέχη της «ομάδας των 100» κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά το εξώδικο που απέστειλε ο υποψήφιος πρόεδρος για τη διαρροή του «πόθεν έσχες» του. Ο Παύλος Πολάκης κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει πίσω το εξώδικο τονίζοντας παράλληλα ότι δεν νοείται και ζήτημα διαγραφής υποψηφίου προέδρου. «Δεν μπορείς να διαγράψεις υποψήφιο πρόεδρο, δείχνει αδυναμία» είπε συγκεκριμένα ο Παύλος Πολάκης.

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποφάσισε χθες, Τρίτη, την έκτακτη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής το Σάββατο 12/10, ώστε τα μέλη της να ενημερωθούν για το εξώδικο του Στέφανου Κασσελάκη και να τοποθετηθούν για το πως θα απαντήσουν, σύμφωνα με την «Αυγή».

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τις δηλώσεις πόθεν έσχες των Απόστολου Γκλέτσου, Στέφανου Κασσελάκη, Παύλου Πολάκη, Σωκράτη Φάμελλου και Νικόλα Φαραντούρη.