Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα oraiokastro24.gr, στο ημίχρονο του αγώνα μπάσκετ,  50 οπαδοί έπειτα από λεκτική βία πιάστηκαν στα χέρια.

Φέρεται να χρησιμοποίησαν μαχαίρια και λοστούς.

Σε ανακοίνωση της η ομάδα του Αστέρα καταγγέλλει:

«Αναφορικά με τα χθεσινά γεγονότα, θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό ότι χθες στο ημίχρονο του αγώνα υπήρξε απόπειρα επίθεσης ομάδας ακροδεξιών στο κόσμο του Αστέρα, υπό τη διακριτική παρακολούθηση της αστυνομίας, εκτός του κλειστού γυμναστηρίου Ωραιοκάστρου. Η απόπειρα απετράπη και έληξε συντόμως ενώ εντός γηπέδου δε συνέβη απολύτως τίποτα. Δυστυχώς το μόρφωμα του φασισμού βρίσκει έφορο έδαφος στη νεολαία της συγκεκριμένης περιοχής αλλά και γενικότερα στις δυτικές συνοικίες της πόλης. Σαν ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΥΚΛΟΥΤΖΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ».

Ανακοίνωση εξέδωσε η γηπεδούχος ομάδα Κεραυνός Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης:

«Με αφορμή τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ των αντρικών ομάδων Κεραυνός Ωραιοκάστρου – Αστέρας Κουκλουτζά, έξω από το δημοτικό κλειστό γήπεδο Ωραιοκάστρου, η Διοίκηση του σωματείου και σύσσωμο το σύνολο των υποστηρικτών – γονέων αθλητών του Συλλόγου μας καταδικάζουν απερίφραστα κάθε εκδήλωση βίας από όπου και αν προέρχεται. Βεβαιώνουμε πως καμία σχέση δεν έχει ο σύλλογος μας με ότι κι αν συνέβη εκτός γηπέδου αλλά και με όσους συμμετείχαν. Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλους τους αθλητές του Αστέρα, γνωρίζοντας και οι δύο ότι αθλητισμός ενώνει. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα και όλων των υγιή φίλαθλο κοινό για την υποστήριξη και των δύο ομάδων».