Συνολικά, έξι κτίρια ισοπεδώθηκαν, ενώ χτύπημα χωρίς προειδοποίηση έπληξε τη συνοικία Jnah στη νότια Βηρυτό με στόχο ένα γραφείο του  καναλιού Al-Mayadeen. Νωρίτερα, την Τετάρτη το Ισραήλ εξαπέλυσε πλήγματα στην αρχαία παραθαλάσσια πόλη της Τύρου, τα οποία σύμφωνα με το NNA προκάλεσαν «μαζικές καταστροφές και σοβαρές ζημιές σε σπίτια, υποδομές, κτίρια, καταστήματα και αυτοκίνητα», με το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου να κάνει λόγο για 16 τραυματίες.

Η UNESCO δήλωσε ότι «παρακολουθεί στενά τον αντίκτυπο των συνεχιζόμενων συγκρούσεων στο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της Τύρου» χρησιμοποιώντας εργαλεία τηλεπισκόπησης και δορυφορικές εικόνες. Η Τύρος είναι μια πόλη, μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco, που αποτελούσε τόπο κατοικίας πληθυσμών της περιοχής για περισσότερα από 4.000 χρόνια και θαλάσσιο εμπορικό κόμβο. Είναι γνωστή για τα ρωμαϊκά της ερείπια και είναι η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη του Λιβάνου με εκτιμώμενο πληθυσμό άνω των 135.000 κατοίκων, οπως αναφερει το Al Jazeera.

Εντωμεταξύ, τρία μέλη των ενόπλων δυνάμεων του Λιβάνου σκοτώθηκαν, ανάμεσά τους αξιωματικός, σε ισραηλινό βομβαρδισμό κατά τη διάρκεια επιχείρησης εσπευσμένης απομάκρυνσης τραυματιών έξω από το χωριό Γιατέρ του νοτίου Λιβάνου, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε από το λιβανικό γενικό επιτελείο σήμερα.

Ένας στρατιώτης νεκρός και 7 τραυματίες ήταν επίσης ο απολογισμός από τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ στη Συρία, σύμφωνα με το συριακό επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SANA, που αναφέρει πως πολυκατοικία έγινε στόχος βομβαρδισμού του Ισραήλ στη συνοικία Καφρ Σούσα της Δαμασκού, ενώ επλήγη επίσης στρατιωτική θέση κοντά στη Χομς.

«Περί τις 03:40, ο ισραηλινός εχθρός εξαπέλυσε αεροπορική επίθεση από (τον εναέριο χώρο) του κατεχόμενου συριακού (υψιπέδου του) Γκολάν και από τον βόρειο Λίβανο, στοχοποιώντας δυο τοποθεσίες στη συνοικία Καφρ Σούσα στη Δαμασκό και στρατιωτική εγκατάσταση κοντά στη Χομς», δήλωσε πηγή του SANA στον συριακό στρατό.