
Αποφασίστηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας η απόρριψη και του δεύτερου αιτήματος αποφυλάκισης του νεοναζί Ηλία Κασιδιάρη, που κρατείται στις φυλακές Δομοκού, μετά την καταδίκη του για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με την συνήγορό του Βάσω Πανταζή, η απόρριψη, όπως περιγράφεται στο σχετικό βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, οφείλεται στη δίκη που εκκρεμεί σχετικά με την εξαπάτηση του εκλογικού σώματος, με κατηγορούμενους 11 βουλευτές που εξελέγησαν με τους «Σπαρτιάτες», τον Ηλία Κασιδιάρη ως ηθικό αυτουργό κι έναν δικηγόρο.
Η ίδια η κυρία Πανταζή ισχυρίζεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης παραμένει «σε καθεστώς ιδιότυπης ομηρείας εξαιτίας ενός πλημμελήματος για μια ήσσονος σημασίας υπόθεση».
Υπενθυμίζεται ότι ο νεοναζί Ηλίας Κασιδιάρης, είχε καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λαμίας, υποστηρίζοντας πως έχει εκτίσει το σύνολο της ποινής για την καταδίκη του στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Παράλληλα, προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη, επικαλούμενος το τεκμήριο αθωότητας.
«Έχουμε έναν πρωτόδικα καταδικασμένο που έχει ολοκληρώσει την ποινή του εδώ 9 μήνες και δεν αποφυλακίζεται. Αναμένεται η απόφαση συμβουλίου, ωστόσο έχει γίνει και προσφυγή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο γιατί δεν αποδέχονται το τεκμήριο αθωότητας» είχε υποστηρίξει η συνήγορος.
Αφιερωμένο σε όσους πιστεύουν ότι οι καπιταληστές κάνουν ανόθευτες εκλογές, έχουν δημοκρατία και περιμένουν να αλλάξει η ζωή τους από τις εκλογές. Κι ακόμη δεν έχει εφαρμοστεί και η επιστολική ψήφος, για την οποία συμφώνησε και η αμερικανιστερά πλευρά του ακροδεξιού χεριού του καπιταληστρικού πολιτεύματος της αποικίας. Γιατί δεν είναι το αριστερό χέρι του καπιταλισμού, αλλά η αριστερή πλευρά του δεξιού χεριού. Γι' αυτό μια είναι η επιλογή, για να υπάρξει ζωή. Να το κάνουμε όπως οι Μπολσεβίκοι ή όπως ο Φιντέλ.
Βρόμα και ΝΔυσωδία παντού.
ΔΥΑΔΟΣΤΕ!
Ενδιαφέεεεεεεεεεεεεερον
Το 41% πάντως, χωρίς νοθεία ΔΕΝ έβγαινε... Αλλά μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ...
Μην υποτιμάς την συμβολή του συριζα στη διαμόρφωση του 41%.Αδικείς κόμμα της <<αριστεράς>>