
«Η σημερινή, τρίτη, άγονη διαδικασία ψηφοφορίας για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας απέδειξε ότι το χάσμα ανάμεσα στην ελληνική κοινωνία και τους κυρίους Μητσοτάκη και Τασούλα ολοένα και μεγαλώνει» δήλωσε σήμερα ο Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, από το περιστύλιο της Βουλής, καλώντας τον πρωθυπουργό να αποσύρει την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Τασούλα για ΠτΔ.
«Μετά τις καθημερινές συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα των Τεμπών και το σχέδιο συγκάλυψης, τη διάχυτη δυσπιστία της κοινωνίας απέναντι στον κ. Μητσοτάκη, την παραδοχή του κυρίου Μητσοτάκη ότι η Εξεταστική Επιτροπή επί προεδρίας του κυρίου Τασούλα απέκρυψε την αλήθεια, αλλά και το γεγονός ότι στην τρίτη ψηφοφορία ο κ. Τασούλας δεν συγκέντρωσε ευρύτερη αποδοχή, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να αποσύρει τον κ. Τασούλα από υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ώστε η υπερκομματική υποψηφιότητα της κας Λούκας Κατσέλη να αποτελέσει θεσμική εγγύηση για το Κράτος Δικαίου και τη Δημοκρατία στην Ελλάδα» υπογράμμισε συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Ωχ ωχ ωχ! πάει ο Κούλης Σαντορίνη, από 7αρι και πάνω να περιμένουν
Πέσαν οι τιμές στα ακίνητα λόγω σεισμών και είπε ο Κούλης μας να ψωνίσει κάνα οικοπεδάκι. Να μπορεί να πηγαίνει τον χειμώνα στα Ζαγοροχώρια και το καλοκαίρι στη Σαντορίνη. Γιατί στον Καλαθά του την έχουν στημένη οι Χανιώτες πλεόν.
θα ήταν μια καλή στιγμή να εκραγεί το ηφαίστειο :)