«Σήμερα θα ψηφίσω το νέο Αντιπρόεδρο και αύριο στις 13:00 θα μιλήσω στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου θα παραδώσω την έδρα μου», έγραψε στο Facebook, κάνοντας λόγο για έναν «όμορφο και συναρπαστικό κύκλο ζωής» που κλείνει.

Ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν δημόσια μετά τις εσωκομματικές τριβές που οδήγησαν στην απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη να τον διαγράψει.

Σημειώνεται ότι το ΠΑΣΟΚ προτείνει για τη θέση του Αντιπροέδρου της Βουλής τον βουλευτή Κοζάνης Πάρι Κουκουλόπουλο, ενώ την έδρα της Αρκαδίας θα καταλάβει ο Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Η ανάρτηση του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου:

«Καλημέρα! Αν η λέξη ευχαριστώ μπορεί να ανταποδώσει την αγάπη σας , την στήριξη και όσα λέτε και γράφετε για εμένα , να την πω όσες φορές χρειαστεί. Αύριο κλείνει ένας όμορφος και συναρπαστικός κύκλος ζωής. Σήμερα θα ψηφίσω το νέο Αντιπρόεδρο και αύριο στις 13:00 θα μιλήσω στην ολομέλεια της βουλής , όπου θα παραδώσω την έδρα μου».