Με την απόφαση επί των αιτημάτων της οικογένειας του βοηθού μηχανοδηγού της επιβατικής αμαξοστοιχίας, Νικόλαου Ναλμπάντη, ξεκίνησε η σημερινή συνεδρίαση της δίκης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα να κληθούν ως μάρτυρες ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Παράλληλα, επιφυλάχθηκε να αποφανθεί για τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στο υπηρεσιακό κινητό τηλέφωνο του Νικόλαου Ναλμπάντη.

Ωστόσο, το δικαστήριο διέταξε την κατάσχεση του τηλεφώνου από αρμόδιο αστυνομικό υπάλληλο, ζητώντας παράλληλα να συνταχθεί έκθεση κατάσχεσης και να υποβληθεί στο δικαστήριο.

Η δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση του πατέρα του Γεράσιμου-Ιάσωνα Γεωργιάδη, ο οποίος επέζησε του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών ως πολυτραυματίας.