Η 84χρονη  Γιώτα Γιάννα   θα εμφανιστεί ως «αδέσποτη» guest star στην ομώνυμη παράσταση «Οι Αδέσποτοι», που παρουσιάζεται αυτή την εποχή στο THEATROVICTORIA.

ΒiΟ

Εδώ και μισό αιώνα γράφει ιστορία στη νυχτερινή Αθήνα, ζώντας ουσιαστικά στη σκιά μεγάλων ονομάτων του πενταγράμμου, όπως είναι η Μαρινέλλα, ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Δούκισσα και ο Τόλης Βοσκόπουλος. ‘Όπως έχει πει και η ίδια: «Εκείνοι επέλεξαν τις λεωφόρους κι εγώ το δικό μου… διάδρομο. Αλλά -πιστέψτε με- κι ο δικός μου ο μοναχικός δρόμος, όπως τον λέω, ήταν στρωμένος με κόκκινο χαλί!». Η Γιώτα Γιάννα, που επέλεξε μία εντελώς προσωπική πορεία, θα πραγματοποιήσει περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων στην παράσταση της Μέμης Σπυράτου.
——————–

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00 (γενική είσοδος 12 ευρώ, προκράτηση 10, νεανικό/έως 30 ετών 8 ευρώ, κάτοχοι κάρτας ανεργίας δωρεάν). THEATROVICTORIA,  Μαγνησίας 5 (3ης Σεπτεμβρίου 119), 210–8233125 και 6972964339.
——————–

Διαβάστε για τη Γιώτα Γιάννα και το «βελούδινο υπόγειό της» από το βιβλίο του Γιώργου Χρονά «Tο μονόπρακτο Σεβάς Χανούμ», σε παλιότερο δημοσίευμα της Lifo