Τη διεύθυνση έχει αναλάβει Κώστας Ηλιάδης. ενώ μαζί με την ορχήστρα, η σοπράνο Ελπινίκη Ζερβού, θα ερμηνεύσει τραγούδια των V. Lobos, E. Gismodi, L. Bonfa, A. Piazzolla, J. Morel, A. Youpanki, Α.Ramirez, Inti-Illimani, C. Gardel, Zequinha de Abreu, καθώς και παραδοσιακά λατινοαμερικάνικα κομμάτια.

Δυο λόγια για την Underground Youth Orchestra

Η γέννηση της  Underground Youth Orchestra  οφείλεται αρχικά σε ένα μικρό σύνολο παιδιών, που μαθήτευαν σε διάφορα μουσικά όργανα και ήθελαν να συναντιούνται και να παίζουν μουσική μαζί. Οι πρόβες ξεκίνησαν σε ένα υπόγειο (από όπου προέρχεται και το όνομα της ορχήστρας) και τα δύο πρώτα χρόνια οι συναυλίες είχαν εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Η Ορχήστρα σιγά – σιγά μεγάλωσε και φέτος έκανε την πρώτη επίσημη παρουσία της, με συμμετοχή σε δύο πολιτιστικά Φεστιβάλ (Ανδραβίδας-Κυλλήνης και Δήμου Λουτρακίου). Τα 20 μέλη της ορχήστρας είναι σπουδαστές μουσικής ηλικίας 12-24 ετών. Το σχήμα συμπληρώνεται από πέντε επαγγελματίες μουσικούς που είναι και υπεύθυνοι για την οργάνωση (Franc Shestani- Antonela Cefa  βιολί, Ευσταθία Παπαγεωργοπούλου πιάνο, Oswald Amiralis, κοντραμπάσο και Κώστας Ηλιάδης κιθάρα, διεύθυνση, ενορχήστρωση).

Στην Underground Youth Orchestra συμμετέχουν έγχορδα (βιολιά, βιόλες, τσέλα, κοντραμπάσο), πνευστά (φλάουτο, κλαρινέτο, σαξόφωνο, τρομπέτα) κρουστά, και πιάνο. Σκοπός της ορχήστρας είναι να φέρει τα παιδιά κοντά σε περισσότερα είδη ποιοτικής μουσικής για να διευρύνουν το ρεπερτόριο και τις τεχνικές τους.