Νωρίτερα, με βάση όσα μεταδίδει το Left.gr: 

Δεκάδες νέοι και νέες βρέθηκαν στη Σταδίου 5 και διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά στο γραφείο του Γ. Μέργου, όπου ανήρτησαν πανό με το σύνθημα «Κανείς δε ζει με 500 ευρώ».

 
Σε άλλο πανό στην είσοδο του κτιρίου αναφέρουν: «Μέργο των 6 χιλιάδων ευρώ, σου φαίνονται πολλά τα 586 ευρώ. Ζήσε εσύ με τόσα».
 
Και στα δύο πανό οι Νέοι-Νέες ΣΥΡΙΖΑ καλούσαν στην απεργία της 20ής Φλεβάρης με το σύνθημα: «Ανατροπή τώρα».
 
Επίθεση των ΜΑΤ
 
Οι συγκεντρωμένοι άνοιξαν πανό στην είσοδο όταν δέχτηκαν απρόκλητη επίθεση από τα ΜΑΤ. Παρόντες ήταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Μπάρκας και Βαγγέλης Διαμαντόπουλος. 
 
Ο Κ. Μπάρκας τραυματίστηκε στο πόδι και έπεσε στο έδαφος. Άνδρες των ΜΑΤ συνέχισαν να τον χτυπούν με γκλομπ, αν και έδειχνε την ταυτότητά του.
 
Έριξαν χημικά ακόμα και σε διερχόμενους.