το hashtag
Οπως έγινε γνωστό, κατά τις έρευνες στα σπίτια τους βρέθηκαν καραμπίνες, πυροτεχνήματα, ασύρματοι κ.ά. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί όπλων, φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, αλλά και για παράνομη κατοχή ασυρμάτου και ραδιοπομπού. 
 
Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, έξω από το οποίο συγκεντρώθηκαν συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της Ιερισσού σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη σύλληψή τους.

Χθες, Πέμπτη: 
Παρεμβάσεις από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Δριβελέγκα και Αποστόλου, στη Βουλή για την επίθεση στην Ιερισσό και καταγγελίες για τη δράση των ΜΑΤ. Καμία απάντηση από την κυβέρνηση. Επιβεβαιώνεται ο τραυματισμός μιας μαθήτριας από ασφυξιογόνο που έπεσε πάνω στο κεφάλι της. Πολλά παιδιά αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα. Οι αστυνομικές δυνάμεις είναι ακόμα έξω από το σχολείο. Αρνήθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δει τον Δήμαρχο Ιερισσού. Καταγγελία τώρα στο ΣΚΑΪ. Απεγκλωβίστηκε το σχολείο. Γονείς πηγαίνουν στο Γυμνάσιο-Λύκειο της Ιερισσού να πάρουν τα παιδιά τους. Μαθητές έχουν λιποθυμήσει στο Γυμνάσιο από τα χημικά που ρίχτηκαν. 

Δείτε τη Live ενημέρωση του TPP