Όταν ο Γούντι Άλεν εφθασε πέρυσι, συνεχίζοντας την περιβόητη ευρωπαϊκή grand-tour του, στη Ρώμη (To Rome with love) συνάντησε μουσικά τους Ιταλούς αλλά εκ Βερολίνου ορμώμενους  Mop Mop  και το σαγηνευτικό τους “Three Times Bossa”.

Βασισμένοι σε επιρροές που ξεκινούν από jazz, funk, disco, exotica και φτάνουν σε afro και tropical sounds, με άφθονες δόσεις ψυχεδέλειας, έχουν δημιουργήσει ένα ηχητικό κράμα που έχει αποσπάσει εγκωμιαστικές κριτικές διεθνώς. Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ,  “Isle Οf Magic”,  που μόλις κυκλοφόρησε από την Agogo Records, οι Mop Mop κάνουν για πρώτη φορά την Ελλάδα σταθμό της περιοδείας της και μας προσκαλούν σε μια απολαυστική εκρηκτική afro-groovy εμπειρία.
—————–

Το Σάββατο 13 Απριλίου στο six d.o.g.s (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι) στις 22:00. Είσοδος 13 ευρώ (50 εισιτήρια διαθέσιμα μέσο eventbrite) | 15 ευρώ προπώληση/ταμείο. Σημεία προπώλησης: Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς) και online στα www.ticketpro.gr και mopmop-sixdogs.eventbrite.com.

Πάρτε μια ιδέα για τους Mop Mop στο soundcloud.