«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, πέθανε η ανάπτυξη. Κανένα διοικητικό συμβούλιο τράπεζας δεν θα δίνει δάνεια σε επιχειρήσεις», τόνισε ο Αγγ. Φιλιππίδης, μιλώντας το πρωί στο Βήμα 99,5

Μιλώντας νωρίτερα στον ΑΝΤ1, ο Άγγελος Φιλιππίδης υποστήριξε πως το ΤΤ είχε επισφαλή δάνεια 5% έναντι των συστημικών τραπεζών που ξεπέρασαν το 20%, κάτι που αποδεικνύει, όπως σημείωσε, τη χρηστή διοίκηση.

Μιλώντας στον Σκάι ο Άγγελος Φιλιππίδης είπε ότι ενημερώθηκε για το ένταλμα από το διαδίκτυο, ενώ υποστήριξε ότι θα ήταν μέντιουμ, αν είχε 0% επισφαλή δάνεια. 

«Γιατί Χουντίνι δεν είμαι να ξέρω το 2009 τι θα γίνει το 2010, τι θα γίνει το 2011, να ξέρω ότι θα καταρρεύσει η διαφημιστική αγορά και θα μειωθούν 80% τα έσοδα της διαφήμισης..»
 

Είπε ακόμη ότι τα δάνεια δόθηκαν με ομόφωνες αποφάσεις και τήρηση όλων των διαδικασιών και πως «καλώς δόθηκαν, θα το ξανάκανα αν γύρναγα τον χρόνο πίσω».

«Θα ήθελα στην ανάκρισή μου να υπάρχει κάμερα και να καταλάβει όλος ο ελληνικός λαός και οι υπάλληλοι του Τ.Τ. πώς θα διαχειριστήκαμε αυτή την εξουσία», πρόσθεσε.