Τόσο ο ιρανός πρόεδρος, Χασάν Ροχανί, όσο και ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπένιαμιν Νετανιάχου, θα συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας στα τέλη του μήνα, δήλωσαν οι διοργανωτές στο πρακτορείο Reuters
To Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ εδρεύει στη Γενεύη
Ερωτηθείσα για τη συμμετοχή τους στο Φόρουμ, η εκπρόσωπος δήλωσε ότι η συμμετοχή των δύο ηγετών είναι επιβεβαιωμένη.
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο εδρεύει στη Γενεύη, αναμένεται να δημοσιοποιήσει τον κατάλογο των προσκεκλημένων στις 15 Ιανουαρίου.
Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν οι δύο ηγέτες, οι χώρες των οποίων βρίσκονται εδώ και χρόνια σε αντιπαράθεση, θα συναντηθούν στη διάρκεια του Φόρουμ.
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί από τις 22 ως τις 25 Ιανουαρίου και σε αυτό θα πάρουν μέρος πολιτικοί, ακτιβιστές, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί και διάσημες προσωπικότητες.