Αναλυτικά η ανακοίνωση των εργαζόμενων:

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.

 
Αφού για πολλοστή φορά παρέδωσε (υπενοικίασε) και αυτόν τον τίτλο στον εκδότη της ΑΞΙΑΣ και του ΓΑΥΡΟΥ ο χρονίως (4,5 χρόνια) κρυπτόμενος στην πηγάδα του άρθρου 99, χωρίς κανέναν έλεγχο όπως προβλέπει ο πτωχευτικός κώδικας (γιατί άραγε;), Γ. ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑΣ και αφού οι εργαζόμενοι όταν πήγαν στον νέο εργοδότη τους με συμφωνία πως το περιοδικό θα παραδίδεται αφού πληρώνονται, ανέκρουσαν πρύμναν και οι 2 μαζί και ανακάλεσαν τα συμφωνηθέντα με τους εργαζόμενους. Δεν είναι απλά οι εργαζόμενοι, είναι η ιστορική ομάδα που σχεδόν 30 χρόνια το επιμελείται και ειδικά τα 2 τελευταία χρόνια με νύχια και με δόντια κατάφεραν και το κράτησαν στην αγορά. 
 
Παρέμεινε παραπίσω μόνο μία εθελόντρια ( χι της ιστορικής ομάδας) που πούλησε τους συναδέλφους της για να συνεχίσει να δουλεύει τζάμπα, απλήρωτη αλλά αυτό είναι κάτι που συνήθως συμβαίνει σε πολλές εταιρείες σήμερα. 
 
Βαρύτατες ευθύνες για όλες τις εξελίξεις έχει και ένας προσωπικός φίλος του Γ. Ανεμοδουρά που έδωσε κάλυψη στα σχέδια του ξεγελώντας τους εργαζόμενους στην παράδοση του τίτλου στον εκδότη της ΑΞΙΑΣ λέγοντας σε αυτούς ότι θα κατέχει το 50% των μετοχών τής –και καλά νέας– εταιρίας και ουδεμία συμμετοχή έχει στις αποφάσεις, όπως στην προκειμένη περίπτωση.
 
Εμείς οι πρώην εργαζόμενοι του Περιοδικού Τύπου ΑΕ (του ομίλου Γ. Ανεμοδουρά ) που μας οφείλει ακόμη 2.500.000,00 ευρώ και ο τίτλος αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της εταιρίας στην οποία δουλέψαμε, γνωστοποιούμε προς κάθε κατεύθυνση, και ειδικότερα σε αυτούς που ετοιμάζονται να διαχειριστούν και αυτόν τον τίτλο, πως τα διεκδικούμενα είναι και παραμένουν διεκδικούμενα και οι υποθέσεις μας που έχουν εκδικαστεί, 120 εργαζομένων, είναι απαιτητά, εκτός και αν θεωρούν πως δεν τους αγγίζει τίποτα, ακόμη και οι αποφάσεις της δικαιοσύνης.
 
ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΕ.