Πάντως, όπως είπε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Μega, για την ώρα δεν είναι γνωστό τι ακριβώς έχει συμβεί.
Νωρίτερα, ο ουκρανικός στρατός επιτέθηκε σε ρωσόφωνους με σκοπό να ανακαταλάβει το αρχηγείο της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 20 από αυτούς.
 
Σύμφωνα με δηλώσεις του ουκρανού υπουργού Εσωτερικών, περίπου 20 «τρομοκράτες» σκοτώθηκαν στη Μαριούπολη. Ο ίδιος πρόσθεσε στη σελίδα του στο Facebook ότι ένας ουκρανός στρατιώτης σκοτώθηκε, πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν και τέσσερις αυτονομιστές συνελήφθησαν.
 
Το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, μετέδωσε ότι σκοτώθηκαν οκτώ άτομα από την πλευρά των ρωσόφωνων, ενώ δήλωσε ότι υπάρχουν και τραυματίες. Το κτίριο στη συνέχεια τυλίχτηκε στις φλόγες.
 
Εντωμεταξύ, οι αρχές της επαρχίας Ντονέτσκ είχαν ανακοινώσει ότι τρεις ρωσόφωνοι σκοτώθηκαν και 25 άνθρωποι τραυματίστηκαν στις συγκρούσεις.
 
Ο ουκρανικός ιστότοπος 0629.com.ua μετέδωσε ότι πολλά τεθωρακισμένα του ουκρανικού στρατού κινούνται στους δρόμους της πόλης, ενώ οδοφράγματα έχουν δημιουργηθεί με φλεγόμενα λάστιχα και το κέντρο της πόλης είναι κλειστό για τα οχήματα.