Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99,5, Θ. Πάγκαλος επιτέθηκε και κατά της Ρένας Δούρου με αφορμή την αφισοκόλληση που έχει κάνει ο συνδυασμός της στην Περιφέρεια Αττικής.

Την περασμένη μόλις εβδομάδα, ο Θ. Πάγκαλος είχε εξαπολύσει επίθεση και κατά του Ε. Βενιζέλου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «το ΠΑΣΟΚ δεν έχει μέλλον με την παρούσα ηγεσία».

«Είναι πράξη αυτοκτονίας αυτό που έκανε ο κ. Βενιζέλος και είπε. […] Έρχεται τώρα -και δεν είναι η πρώτη φορά, διότι όλοι θυμόμαστε το Ζάππειο, όπου όρμησε ενώ δεν τον περίμενε κανείς και είπε “εγώ είμαι εδώ και σας καλώ να αλλάξουμε ηγεσία για να κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές” και όμως ο Παπανδρέου αντιστάθηκε, ορθώς κατά τη γνώμη μου, και κέρδισε θριαμβευτικά τις εκλογές και ο Βενιζέλος δεν πήρε τίποτα και αποδοκιμάστηκε εντελώς- και τι σημαίνει αυτό που είπε; Μέχρι στιγμής, είναι το σημαντικότερο επιχείρημα που ακούστηκε, κατά τη γνώμη μου, για να ψηφίσει κανείς ΝΔ. 
 
»Αυτό το 40% που δεν έχει αποφασίσει τι θα ψηφίσει και θα αποφασίσει την τελευταία εβδομάδα, όπως λέει ο Ηλίας Νικολακόπουλος, θέλει σταθερότητα και να μην πέσει η κυβέρνηση και αμφιταλαντεύονται να ψηφίσουν το κόμμα Σαμαρά ή το κόμμα Βενιζέλου, τώρα τούς έδωσε το επιχείρημα να ψηφίσουν Σαμαρά» παρατηρούσε ο Θ. Πάγκαλος.